Παντρεύεται η Φωτεινή Πετρογιάννη - Τι είπε για τον σύντροφό της

Ο χορός κι η πρόσκληση στον Γιώργο Λιάγκα

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Πρωινό

Μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έκανε η Φωτεινή Πετρογιάννη στην εκπομπή Το Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης. Όπως, η ίδια έκανε γνωστό παντρεύεται σύντομα με τον σύντροφό της και σκηνοθέτη, Μιχάλη Ρουμπή.

Το ξέσπασμα της Φωτεινής Πετρογιάννη: «Θα μηνυθεί η συγκεκριμένη κυρία!»

Η συζήτηση ξεκίνησε μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και των συνεργατών της, στην οποία ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε πως δεν χόρεψε ούτε στον γάμο του

Κάτι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάτι η Μαρία Κορινθίου και τώρα ο γάμος της... η Φωτεινή Πετρογιάννη έχει συζητηθεί πολύ αυτήν τη σεζόν

Κάτι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάτι η Μαρία Κορινθίου και τώρα ο γάμος της... η Φωτεινή Πετρογιάννη έχει συζητηθεί πολύ αυτήν τη σεζόν

«Εγώ εννοείται ότι χόρεψα στον γάμο μου», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια ρώτησε τις γυναίκες της ομάδας αν έχουν παντρευτεί. 

Ένταση στο Πρωινό: Η «έκρηξη» της Φωτεινής Πετρογιάννη on air

«Δεν έχω παντρευτεί, όταν παντρευτώ θα χορέψω. Εσείς θα χορέψετε στον γάμο μου; Θα σας καλέσω. Το θέμα είναι αν θα έρθετε, γιατί εγώ θα σας καλέσω», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη. 

Η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον σύντροφό της Μιχάλη Ρουμπή σε γνωστό εμπορικό κέντρο

Η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον σύντροφό της Μιχάλη Ρουμπή σε γνωστό εμπορικό κέντρο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Τον Μιχάλη θα παντρευτείς; Πότε θα παντρευτείτε;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας τη συνεργάτιδά του, με την ίδια να απαντάει: «Πιστεύω σύντομα». 

Η αποκάλυψη της Πετρογιάννη για τη μάχη του συντρόφου της με τον καρκίνο

«Η είδηση είναι ότι του χρόνου θα φάμε κουφέτα! Συγκινήθηκε κιόλας… Κοίτα! Μας ανακοίνωσε ότι παντρεύεται, δεν ξέρω αν το καταλάβατε», πρόσθεσε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top