Ανδρέας Γεωργίου: «Έχω κάνει έρευνα για το θέμα της παρένθετης μητέρας»

«Ο έρωτας παίζει πρωταρχικό ρόλο. Είμαι σχεσάκιας»

Ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, σηκώθηκε από την καρέκλα του σκηνοθέτη και μίλησε για όλα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Αν και προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή αυτή τη φορά αναφέρθηκε στην επιθυμία του να δημιουργήσει οικογένεια.

Δεν έμεινε μόνο στα λόγια αλλά απευθύνθηκε σε κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης για να αποκτήσει το πρώτο του παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82)

«Ο έρωτας παίζει πρωταρχικό ρόλο. Είμαι σχεσάκιας και τα τελευταία χρόνια έπρεπε να μάθω να είμαι μόνος μου και είμαι και καλά.
Το είχα σκεφτεί για γάμο και στα 20 και στα 25. Ήθελα να κάνω μικρός παιδιά όμως μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι δεν ήταν για μένα. Δεν μπορούσα να το συνδυάσω αυτό με την πορεία που ήθελα εγώ», είπε αρχικά στο Night Out.


«Θέλω να κάνω παιδιά με οποιοδήποτε πρότυπο οικογένειας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παιδιά με μια φίλη μου, μπορεί να ερωτευτώ αύριο και να πω ότι θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδιά με αυτήν τη γυναίκα, μπορεί να κάνω παιδιά με παρένθετη μητέρα, μπορεί να υιοθετήσω, δεν ξέρω. Νιώθω πάντως έτοιμος να κάνω οικογένεια, είναι κάτι που το σκέφτομαι πάρα πολύ έντονα. Το έχω ψάξει αρκετά το θέμα της παρένθετης, δεν είναι κάτι απλό και μου δημιούργησε άγχος. Είμαι ενημερωμένος αλλά δεν έχω κάνει το επόμενο βήμα γιατί δεν ένιωθα έτοιμος να το κάνω με αυτόν τον τρόπο, είπα να αφήσω λίγο χρόνο μήπως και γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο», πρόσθεσε ο Ανδρέας Γεωργίου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top