Βασάλος: Η αλήθεια για τη σχέση του με την Σταυρούλα Χρυσαειδή

«Η σχέση μου με τη Σταυρούλα είναι άκρως φιλική»

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τη σχέση του Κωνσταντίου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Οι ίδιοι απέφευγαν να μιλήσουν για την προσωπική του ζωή, δίχως να διευκρινίζουν αν έχουν χωρίσει ή όχι.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιβεβαίωση τον χωρισμό του απο την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιβεβαίωση τον χωρισμό του απο την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Τα πράγματα θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Κωνσταντίνος λέγοντας χαρακτηριστικά στο «Καλό Μεσημεράκι»: «Είμαι μόνος μου, είμαι ελεύθερος».

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Είμαι μόνος μου, είμαι ελεύθερος»


Λίγα 24ωρα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα έπειτα από 5.5 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο φιλοξενήθηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Τι είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τη σχέση του με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Φήμες ανέφεραν πως υπήρχε  κάτι ερωτικό μεταξύ τους και πλήθαιναν όσο βρισκόντουσαν μέσα στο Survivor. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος τόνισε πως η σχέση τους είναι φιλική.

«Η Σταυρούλα κάτι εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο Χανταμπάκη και αυτός το διέδωσε στην καλύβα και ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι πειράγματος που δεν ήταν κομψό και για την ίδια. Η σχέση μου με τη Σταυρούλα κατ’ αρχάς είναι άκρως φιλική, δεν υπάρχει κανένα απολύτως love story. Το λέω κατηγορηματικά. Το πώς έχει βγει και τι έχει πει ο καθένας, βασικά εγώ ενοχλούσα πάρα πολύ στο ο,τιδήποτε. Οι περισσότεροι προσπαθούσαν με κάποιον τρόπο να πουν κάτι. Με την Σταυρούλα ξαναλέω δεν υπάρχει τίποτα απολύτως μεταξύ μας. Η σχέση μας είναι άκρως φιλική. Με τον Τάκη είχαμε μια αντιπαράθεση και μετά μου έκανε μια επίθεση χωρίς λόγο και είπε αυτό ότι “αλλάζω τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα”. Ο Τάκης μπορεί να είναι οξύθυμος, ωστόσο έχει φιλότιμο και αυτό είναι πολύ σημαντικό», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top