Ευδοκία Τσαγκλή: Συγκλονίζει η επιζούσα των Τεμπών - «Δεν ήταν ατύχημα»

Μας ζητά να κοινοποιήσουμε ένα βίντεο οργής για τα Τέμπη

Το Star αποκαλύπτει το πόρισμα για το δυστύχημα στα Τέμπη

Η Ευδοκία Τσαγκλή, μία από τους επιβάτες του τρίτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intecity 62 που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, στέλνει ένα μήνυμα απόγνωσης και θυμού μέσα από τα social media.

Μητέρα Τσαγκλή: «Μου είπε “μαμά ζω, καίγεται ο κόσμος” και έκλεισε»

«Παρακαλώ σταμάτα να σκρολάρεις», με αυτόν τον συγκλονιστικό τρόπο ξεκινά ένα εξίσου συγκλονιστικό μήνυμα

Ευδοκία Τσαγκλή: Μας ζητά να κοινοποιήσουμε ένα βίντεο οργής για τα Τέμπη

«Δεν ήταν ατύχημα» ξεκαθαρίζει και καλεί τον κόσμο να κοινοποιήσει το βίντεό της για να «ασκήσουμε πίεση για δικαιοσύνη και διαφάνεια».

«Με λένε Ευδοκία και επέζησα ενός πρωτοφανούς εγκλήματος που δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί. Πριν από τρεις μήνες 57 αθώες ψυχές, οι περισσότεροι φοιτητές, έχασαν τη ζωή τους στη μετωπική σύγκρουση δύο τρένων στην Ελλάδα και οι υπόλοιποι ζούμε με σοβαρά τραύματα και με τον φόβο της επανάληψης. Δεν ήταν ατύχημα. Για μήνες, η Ρ.Α.Σ και οι υπάλληλοι έστελναν επαναλαμβανόμενες, σαφείς, γραπτές προειδοποιήσεις για αυτό που τελικά συνέβη. Μιλάμε για αμέλεια ή για πιθανή εξαπάτηση από ενδεχόμενο δόλο που προκάλεσε μία πολύνεκρη δολοφονία και τι έχει αλλάξει από τότε; Απευθύνομαι στους πολίτες τη Ελλάδας, της Ευρώπης, του κόσμου να ρίξουμε φως στην υπόθεση. Κοινοποιώντας το μήνυμα ασκούμε πίεση για δικαιοσύνη, διαφάνεια και για να κάνουμε την Ελλάδα ασφαλή ξανά για τους κατοίκους, για τους επισκέπτες και το πιο σημαντικό για τη συνείδησή μας» λέει στο βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top