«Δε θα συνεργαζόμουν ξανά με τη Μενεγάκη. Ο τρόπος της ήταν λίγο απότομος»

«Ήταν μια άλλη Ελένη», είπε γνωστός ηθοποιός για την παρουσιάστρια

Δείτε το σχετικό βίντεο

Για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε σε συνέντευξή του γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Ελένη Μενεγάκη: Η αντίδραση στο unfollow του Σάββα Πούμπουρα

Ο λόγος για τον Γιώργο Παράσχο που εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή Γεια σου ότι αδυνατούσε να λειτουργήσει μέσα στα πλαίσια της εκπομπής, καθώς δεν μπορούσε να υποστηρίξει την θεματολογία. Επίσης, ανέφερε πως δε θα μπορούσε να συνεργαστεί ξανά με την παρουσιάστρια. 

Ο Γιώργος Παράσχος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το 2013

Ο Γιώργος Παράσχος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το 2013

«Ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση τότε. Αυτό που μου είχαν πει να κάνω, δεν μπορούσα να το υπηρετήσω. Μου έλεγαν "μίλα για να πάρεις πλάνο", αλλά δε μιλούσα γιατί με τα θέματα που είχαμε, δεν είχα τι να πω. Κάποια στιγμή ήθελα κάτι να πω, αλλά μου έκανε νόημα η Ελένη να μην το πω. Ο τρόπος της ήταν λίγο απότομος και τότε κλειδώθηκα ακόμα περισσότερο. Δε θα συνεργαζόμουν ξανά με την Ελένη», είπε αρχικά.

Έλληνας ηθοποιός: «Δεν έχω υπογράψει το διαζύγιο λόγω του παιδιού»

«Απλά αυτοί που βρίσκονται στο πάνελ της Ελένης σχολιάζουν κάποια πράγματα που δε θα μπορούσα να το κάνω εγώ. Στο δοκιμαστικό λάτρεψα την Ελένη κι είπα ότι θα γίνει κολλητή μου. Αλλά όταν ξεκίνησε η εκπομπή, ήταν μια άλλη Ελένη. Το υπόλοιπο πάνελ προσπαθούσε να με βοηθήσει πίσω από την κάμερα, αλλά μπροστά όχι και τόσο», πρόσθεσε. 

Ο Γιώργος Παράσχος με την Κατερίνα Ζαρίφη και την Ελένη Μενεγάκη

Ο Γιώργος Παράσχος με την Κατερίνα Ζαρίφη και την Ελένη Μενεγάκη

«Εγώ την ευχαριστώ την Ελένη Μενεγάκη μέσα από την καρδιά μου, γιατί μου έδωσε ένα μεγάλο μάθημα. Στο τελευταίο διάστημα ένιωσα ότι δε με ήθελαν, αλλά το προκάλεσα κι εγώ. Πραγματικά, την ευχαριστώ πάρα πολύ την Ελένη», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Παράσχος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top