Άννα Πρέλεβιτς: Έβαλε σκόρδο στο νυφικό της για το κακό μάτι!

Το backstage βίντεο από τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός, αδερφός της Δούκισσας Νομικού, παντρεύτηκαν το προηγούενο Σάββατο και αυτή η ημέρα, όπως είναι φυσικό τούς έχει μείνει αξέχαστη!

Άννα Πρέλεβιτς: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες απο τον γάμο της

Πριν από λίγες ώρες η Άννα Πρέλεβιτς δημοσίευσε ένα backstage βίντεο από την ημέρα του γάμου. Στο βίντεο αυτό δε δίστασε να αποκαλύψει ότι έβαλε σκόρδο στο νυφικό της για το κακό το μάτι!

«Ξύπνησα κατά τις 8. Δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ γιατί ήμουν πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Πήγαμε για φαγητό με την αδερφή μου και την κολλητή μας τη Βενετία και μετά γυρίσαμε στον δωμάτιο, στήσαμε κάποια πράγματα για τις φωτογραφίες που θα βγάζαμε. Εδώ τα κορίτσια μου τραγουδάνε “Σήμερα γάμος γίνεται”. Ήρθαν τα μπαλόνια, τα οποία ήταν καταπληκτικά. Βγάλαμε απίστευτες φωτογραφίες. Εδώ η Τέα μιλάει με τον wedding planner κανονίζει κάποια πράγματα τελευταία στιγμή. Ήρθε ο μπαμπάς κάναμε λίγο πρόβα τον χορό που θα κάναμε στο πάρτι. Έκανα μπάνιο, λούστηκα, η μαμά ξεκίνησε να ετοιμάζεται και ξεκίνησα να ετοιμάζομαι κι εγώ.

Οι μπομπονιέρες περιείχαν διάφορα κρύσταλλα που χαρίζουν θετική ενέργεια. Ξεκίνησε να ετοιμάζεται και η αδερφούλα μου, που ήταν η μια από τις δύο κουμπάρες. Η άλλη κουμπάρα ήταν η κουνιαδούλα μου. Εδώ βλέπετε να νυφικά μου. Λίγο σκόρδο μου είπαν να βάλω μέσα στο φόρεμα για το κακό το μάτι. Ντύθηκα… Παιδιά ήταν τέλειο το συναίσθημα αυτό… Να ξέρεις ότι θα είσαι παντρεμένη με τον άνθρωπό σου σε λίγα λεπτά. Ο μπαμπάς ήταν πολύ συγκινημένος όλη μέρα. Εδώ τον βλέπετε και αγχωμένο.

Είχα αργήσει περίπου ένα τέταρτο για να πάω στην εκκλησία γιατί κολλήσαμε στην κίνηση. Δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτό εδώ το συναίσθημα, να με κρατάει ο μπαμπάς από το χέρι και να με παραδίδει στον Νικήτα. Ήταν σίγουρα μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Δεν ήθελα να τελειώσει το μυστήριο στην εκκλησία. Όσο πλησίαζε ο γάμος δεν ήθελα να μοιράζομαι τίποτα στα social media γιατί πιστεύω πάρα πολύ στο κακό μάτι. Αλλά τώρα που τελείωσε ο γάμος θα προσπαθήσω να μοιραστώ όσο περισσότερα μπορώ για να βοηθήσω και τα κορίτσια που παντρεύονται αυτή την περίοδο», ακούγεται να λέει η Άννα Πρέλεβιτς στο vlog.

Άννα Πρέλεβιτς - Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok:

 

@annaprelevic @Venmar_12 Σε ευχαριστώ πολύ για το τέλειο backstage βίντεο υλικό (δεν σε είχα καταλάβει καν🥰) Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες μας που μας χάρισαν τον γάμο των ονείρων μας! Κορίτσια εάν παντρεύεστε, απο κατω σας έχω βάλει πολύ χρήσιμες πληροφορίες! Photographer : Achilleas Colaclides Videographer : Giorgos Tsiroulis Planning & styling :Melgrouplab Sound and lighting production: Galakteros event production Florist : Mathioudakis All About Flowers Candy bar : Fresh Furniture Rentals : LHRentals Neon lights & signs : letter Co. Typography : Twenty2twins Bon bon : Twenty2twins x Hatzigiannakis Magazine cover Booth: cover.booth Balloons: Masterfireworks and balloons Venue : Anassa city event s Bridal: AthenaV Bridal (First Dress: Pronovias custom Made. Second Dress: Vera wang Grooms attire : Dimitris Petrou Wedding wreaths : @lakaluka Hair style : Tom Zois MUA: Kiki Aivazi Shoes : Once upon a shoe Singer : Dionysis Schoinas Dj: Στέλιος Στρούγκας Slippers : Havaianas #wedding #bride #weddingdress #pronovias #verawang #γάμος #νύφη #νυφικό ♬ original sound - Anna Prelevic

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top