Το συγκινητικό «αντίο» του Τάκη Ζαχαράτου στη Νόνικα Γαληνέα

Όσα μοιραστήκαμε θα είναι φυλακτό στην ψυχή μου»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Νόνικας Γαληνέα στο Art Week της ΕΡΤ

Ο καλλιτεχνικός κόσμος πενθεί για τον θάνατο της Νόνικας Γαληνέα και από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του χαμού της έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις.

Νόνικα Γαληνέα: Ο γάμος, οι κόρες κι η καλλονή εγγονή που έχει το όνομά της

Η καταξιωμένη ηθοποιός που στις 8 Ιούνιο θα γινόταν 85 ετών άφησε την τελευταία της πνοή μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Νόνικα Γαληνέα - Κατέρρευσε η Άννα Φόνσου στον «αέρα»: «Κόντεψα να πεθάνω»

Τον Τάκη Ζαχαράτο συνέδεε μια πολύ στενή φιλία με την εκλιπούσα, η οποία ουκ ολίγες φορές τον είχε απολαύσει επί σκηνής στο θέατρο.

Η τρυφερή στιγμή του Τάκη Ζαχαράτου με τη Νόνικα Γαληνέα στην πρεμιέρα του «I am what i am» στο Κηποθέατρο Παπάγου - Φωτογραφία NDP

Η τρυφερή στιγμή του Τάκη Ζαχαράτου με τη Νόνικα Γαληνέα στην πρεμιέρα του «I am what i am» στο Κηποθέατρο Παπάγου - Φωτογραφία NDP

Το βραδύ της Παρασκευής (02/06) ο γνωστός performer αποχαιρέτησε μέσω Instagram τη Νόνικα Γαληνέα, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία στη λεζάντα της οποίας έγραφε «Λατρεμένη μου Νόνικα, είσαι και θα παραμείνεις για πάντα ο Ήλιος που θα φωτίζει τις ζωές μας … Τώρα ήρθε η ώρα να φωτίσεις και τα αστέρια… σου έχουν κρατήσει την καλύτερη θέση!! Σ ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε θα είναι φυλαχτό στην ψυχή μου».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top