Νόνικα Γαληνέα - Κατέρρευσε η Άννα Φόνσου στον «αέρα»: «Κόντεψα να πεθάνω»

«Είχαμε δώσει σήμερα ραντεβού για να οργανώσουμε τα γενέθλια της!»

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της ΕΡΤ

Για την απώλεια της καλής της φίλης, Νόνικας Γαληνέα, μίλησε η Άννα Φόνσου το απόγευμα της Παρασκευής στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ

Πέθανε η Νόνικα Γαληνέα σε ηλικία 85 ετών - Πότε θα γίνει η κηδεία της

Η ηθοποιός και ιδρύτρια του Σπιτιού του Ηθοποιού δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασε σε λυγμούς στην τηλεφωνική σύνδεση. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά για την αείμνηστη ηθοποιό: «Ήταν φίλη μου, ήταν προστάτης μου, ήταν συγγενής μου, ήταν πάρα πράγματα για μένα αλλά και για πολύ άλλο κόσμο και βέβαια για την οικογένεια της. Ήταν κοντά σε όλους μας, έσκυβε στα προβλήματα μας, ήταν κοντά μας στις δύσκολες στιγμές μας. Με συμβούλευε, με φρόντιζε. Πάντα ήταν στοργική, πάντα πρόσχαρη, ευγενική, δοτική, ήταν πάντα εκεί».

Η Άννα Φόνσου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον «αέρα» της εκπομπής Στούντιο 4

Η Άννα Φόνσου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον «αέρα» της εκπομπής Στούντιο 4

«Πόσα πολλά πράγματα μας έχει χαρίσει στο Σπίτι του Ηθοποιού. Αυτό η Νόνικα, αυτό η Νόνικα, αυτό η Νόνικα… Πόσο κουράγιο μου έδινε για να συνεχίσω να παλεύω… Και τώρα πρέπει να μιλήσω εγώ για τη Νόνικα με την οποία γελούσαμε την περασμένη εβδομάδα κι είχαμε δώσει σήμερα ραντεβού για να οργανώσουμε τα γενέθλια της και να κάνει έκπληξη στα παιδιά της», αποκάλυψε στη συνέχεια.  

Νόνικα Γαληνέα: Αυτή ήταν η τελευταία συνέντευξη της αείμνηστης ηθοποιού

Η Άννα Φόνσου δέχεται συγχαρητήρια στο θέατρο από τη φίλη της, Νόνικα Γαληνέα

Η Άννα Φόνσου δέχεται συγχαρητήρια στο θέατρο από τη φίλη της, Νόνικα Γαληνέα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δεν μπορώ… Σκεφτόμουν ότι χθες έδωσα μια συνέντευξη στη Νέγκα και την πιο πολύ ώρα μιλούσα για τη Νόνικα. Και περίμενα να έρθει σήμερα η μέρα για να πάω εκεί, να καθόμαστε οι δυο μας» συμπλήρωσε πνιγμένη στα δάκρυα η Άννα Φόνσου, μιλώντας για την απώλεια της φίλης της. «Ήταν ξαφνική η είδηση, κόντεψα να πεθάνω μόλις μου το είπανε. Τόσο πολύ θα μου λείψει. Και θα ήθελα να έβλεπε τι κενό αφήνει σε όλους μας, πόσο την αγαπούσαν όλοι!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top