Ελένη Μενεγάκη: «Η Λάουρα δε θέλει το πρόσωπό της να υπάρχει πουθενά!»

Όσα είπε η παρουσιάστρια για την κόρη της που έγινε 18 ετών!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Για τη δημόσια εμφάνισή της το βράδυ της Δευτέρας με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μάλιστα, και στην 18χρονη κόρη της, Λάουρα, δηλώνοντας ότι η ίδια δε θέλει να φαίνεται πουθενά το πρόσωπό της

Ελένη Μενεγάκη: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον 21χρονο γιο της, Άγγελο Λάτσιο

«Στη χθεσινή μου βόλτα στους MI-RO μαζί με τον Άγγελο, μου φαινόταν τόσο περίεργο ότι πήγαινα με το παιδί μου. Ρώτησα τρία παιδιά, για πρώτη φορά στη ζωή μου, με σειρά “Παιδί μου, θες να έρθεις μαζί με τη μαμά σου;”. Τρώω πρώτη πόρτα από το πρώτο, πάω στο επόμενο και μετά πήγα στο τρίτο που μου είπε "ναι". 

Η Ελένη Μενεγάκη με τον γιο της Άγγελο Λάτσιο και τους σχεδιαστές MI-RO

Η Ελένη Μενεγάκη με τον γιο της Άγγελο Λάτσιο και τους σχεδιαστές MI-RO /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μόνο τη Μαρίνα δε ρώτησα. Νομίζω ότι θα μου έλεγε “ναι, μανούλα”. Τον ρώτησα τον Άγγελο, του είπα ότι εκεί που θα πάμε, θα βγάλουμε φωτογραφίες. Δεν πάμε σε δημόσια μέρη και κρυβόμαστε. Και μου είπε… κανένα πρόβλημα», είπε αρχικά η Ελένη. 

Μενεγάκη: Η κόρη της, Λάουρα, έγινε 18 ετών - Το πάρτι στην κουζίνα τους!

Η παρουσιάστρια είπε στη συνέχεια για την κόρη της, Λάουρα: «Προχθές κάπου με πέτυχαν με τη μεγάλη μου κόρη, που είναι 18 χρονών, και με ρώτησαν από περιοδικό “Μπορούμε να την ανεβάσουμε τώρα πια που είναι 18;”. Και τους είπα "όχι", η Λάουρα δε θέλει το πρόσωπό της να υπάρχει πουθενά. Και το λέω και τώρα σε όλους, σας ζητώ συγγνώμη, τώρα πια για τη 18χρονη δεν αποφασίζω εγώ, αλλά η ίδια

Μάλιστα, μου έλεγε “Πώς ζεις με αυτή τη ζωή μαμά, να μην μπορείς να αισθάνεσαι ελεύθερη σε δημόσιο χώρο;”. Την είχα πάρει να πάμε στο κέντρο της Αθήνας για μια δουλειά κι εμφανίστηκαν φωτογράφοι κι έπαθε πανικό. Και μου είπε “Εγώ δε θέλω να υπάρχει το πρόσωπό μου”. Και καλά κάνει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top