Δούκισσα Νομικού: Τι φόρεσε στον γάμο του αδελφού της

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός παντρεύτηκαν στο Κολωνάκι

Η Δούκισσα Νομικού πάντρεψε τον αδελφό της, Νικήτα το Σάββατο και η συγκίνησή της ήταν εμφανής!

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι. Εκεί, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών, ο Νικήτας Νομικός και η Άννα Πρέλεβιτς αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τα πρόσωπά τους να λάμπουν από ευτυχία. 

Παντρεύτηκαν Άννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός στο Κολωνάκι 

Αμέσως μετά το μυστήριο, ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο όπως θα δεις από τα στιγμιότυπα που ανέβηκαν στα social media τραγούδησε ο Διονύσης Σχοινάς ενώ η Δούκισσα Νομικού χόρεψε διασκεδάζοντας με την ψυχή της μαζί με την Κατερίνα Γκαγκάκη και τη Φαίη Κυριακοπούλου.

Σήμερα, η Δούκισσα Νομικού έκανε μια ανάρητηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αδημοσίευτες φωτογραφία από τον γάμο.

Η ίδια μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα τρυφερό μήνυμα, γράφοντας: «27/5/23. Στο γάμο του αγαπημένου μου αδερφού Νικήτα και της υπέροχης Άννας  Σας αγαπώ μέχρι τον ουρανό και πίσω. Η συγκίνηση και η ευτυχία δεν κρύβονται. Να ζήσετε, ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι, ενωμένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα».

Η Δούκισσα φόρεσε ένα βεραμάν φόρεμα με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη, το οποίο συνδύασε με ασορτί γόβες και σκουλαρίκια.

Δούκισσα Νομικού: Τι φόρεσε στον γάμο του αδελφού της

Δούκισσα Νομικού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top