Εριέττα Κούρκουλου: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον αδερφό της, Φίλιππο!

Η ανάρτηση για τα γενέθλιά του

Ένα τρυφερό ποστ στο Instagram έκανε η Εριέττα Κούρκουλου για τον μικρότερο αδερφό της, Φίλιππο, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του!

Η ιδρύτρια του Save a Greek Stray που σπάνια αναφέρεται στον Φίλιππο Κούρκουλο έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση για τον αδερφό της, δημοσιεύοντας στα social media σπάνιες φωτογραφίες του γοητευτικού γιου της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου. 

Φίλιππος Κούρκουλος:Δείτε τον να τραγουδάει σε κουτούκι - Ίδιος ο πατέρας του

«Σκέφτομαι πόσες φορές υποτιμάμε τον «μικρό»… Ο μικρός ο άπειρος, ο αφελής ο άτσαλος. Και όμως, ο μικρός έχει πολλά να μας μάθει! Τεράστια όνειρα, πάθος για την ζωή, αυθορμητισμό, τόλμη, και μια αυτοπεποίθηση που θα παρακαλούσαμε να έχουμε όλοι.
Έτσι και ο δικός μας «μικρός» μου μαθαίνει κάθε μέρα τα σημαντικότερα πράγματα – Να μην διστάζω να αγαπήσω με όλη μου την καρδιά, να μην ντρέπομαι να πάρω τον οποιονδήποτε μια τεράστια αγκαλιά όποτε το αισθανθώ, να μην φοβάμαι την ζωή, να τραγουδάω χωρίς να λογαριάζω τι θα πουν οι άλλοι και να θυμάμαι ότι ο μπαμπάς μας μπορεί να έφυγε, αλλά συχνά κάνει την εμφάνισή του μέσα από τον απεσταλμένο του σωσία.

Ένας μικρός που πολλές φορές αισθάνομαι ότι είναι μεγάλος γιατί η καρδιά του είναι τεράστια και το φως που μοιράζει τόσο δυνατό που σβήνει ακόμα τα βαθύτερα σκοτάδια! Είσαι μια ευλογία για την οικογένειά μας και είναι τιμή μου να σε χαζεύω διακριτικά όσο μεγαλώνεις! Χρόνια Πολλά μεγάλε μου μικρέ. Σ’ αγαπώ σ’ αγαπώ σ’ αγαπώ. Η αδερφή σου» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top