Αρζόγλου για Αποστολόπουλο: «Δε δικαιούται να έχει γνώμη, δεν έχει γνώση»

Όσα απάντησε ο γνωστός ηθοποιός στον σχεδιαστή μόδας

Δείτε το βίντεο από το Breakfast@Star

Τη δική του απάντηση στον Νίκο Αποστολόπουλο και τα σχόλιά του προς το πρόσωπο της Χαρούλας Αλεξίου έδωσε ο Κώστας Αρζόγλου, μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star

Νίκος Αποστολόπουλος: «Με έχει σημαδέψει η απώλεια της γυναίκας μου»

«Δεν αξίζουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί στη Χαρούλα Αλεξίου και κυρίως όταν προέρχονται από έναν άνθρωπο χωρίς γνώση. Επομένως, εφόσον δεν έχει γνώση, δε δικαιούται να έχει γνώμη», δήλωσε ξεκάθαρα ο Κώστας Αρζόγλου. 

Ο Κώστας Αρζόγλου τοποθετήθηκε δημόσια για τις δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου

Ο Κώστας Αρζόγλου τοποθετήθηκε δημόσια για τις δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου

«Η Χαρούλα τώρα αποδεικνύει ότι έχει και υποκριτικό ταλέντο. Άλλωστε από εκεί ξεκίνησε, από μια δραματική σχολή. Εδώ βλέπω άλλους να παίζουν και γελάω, γιατί είναι φερμένοι από το πουθενά. Τα ριάλιτι είναι που παράγουν πλέον σταρ. Δεν παράγεται κάποια Βουγιουκλάκη ή Καρέζη. Παράγονται από διάφορες κοπελιές που είναι σε παιχνίδια επιβίωσης ή σε πασαρέλες. Έχουμε μάθει πια μέχρι και με ποιον νταραβερίζονται. Η Χαρούλα είναι μία πραγματική σταρ», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. 

Χάρις Αλεξίου: «Νιώθω σαν να ξεκινάω τώρα την καριέρα μου»

Το θέμα συζήτησε στη συνέχεια η παρέα του Breakfast@Star. «Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να χάσει κάποιος τη λάμψη του υποδυόμενος έναν ρόλο. Το θεωρεί υποδεέστερο δηλαδή;», δήλωσε η Ελένη Χατζίδου. 

Η κριτική του Νίκου Αποστολόπουλου στη στροφή της Χαρούλας Αλεξίου στην υποκριτική συζητήθηκε πολύ!

Η κριτική του Νίκου Αποστολόπουλου στη στροφή της Χαρούλας Αλεξίου στην υποκριτική, συζητήθηκε πολύ!

«Διαφωνώ κάθετα εγώ προσωπικά. Το πόσο εύπλαστος μπορεί να γίνει κάποιος, αυτό τον κάνει σταρ. Εμένα μου αρέσει που πολλοί αστέρες έχουν έρθει πιο κοντά στον κόσμο και δε φοβούνται να τσαλακωθούν», συμπλήρωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top