Χαλακατεβάκης-Μαραγκουδάκη: Οι δυσκολίες που πέρασαν μέχρι να γίνουν γονείς

Όσα εξομολογήθηκαν στην εκπομπή του Φωτή Σεργουλόπουλου

Σε ηλικία 63 ετών η σύζυγος του Βασίλη Χαλακατεβάκη -η οποία είναι κατά 20 χρόνια μικρότερή του- Δέσποινα Μαραγκουδάκη, τον έκανε πατέρα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Βασίλης Χαλακατεβάκης - Η έκπληξη της συζύγου του που τον συγκίνησε πολύ!  

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης με τη σύζυγό του, Δέσποινα Μαραγκουδάκη, σε θεατρική πρεμιέρα / Φωτογραφία: NDP - Έλλη Πουπουλίδου

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και η Δέσποινα Μαραγκουδάκη σε θεατρική πρεμιέρα / Φωτογραφία: NDP - Έλλη Πουπουλίδου

Το ζευγάρι πέρασε από 40 κύματα μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά του την κόρη του, η οποία ήρθε στη ζωή το 2021. Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», προσπαθούσαν για έξι χρόνια ανελλιπώς να γίνουν γονείς.

Χαλακατεβάκης: Ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία της 3,5 μηνών κόρης του

«Είμαστε από τα ζευγάρια που δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να φέρουμε στον κόσμο ένα μωρό. Είμαστε αυτή η κατηγορία. Έχουμε διαρκείς αγωνίες μέχρι να φτάσουμε στο αποτέλεσμα, το οποίο ήταν το τελευταίο μας χαρτί. Δεν υπήρχε κάτι άλλο από εκεί και πέρα. Περάσαμε δηλαδή μία εξαετία μεγάλη με ό,τι μπορεί να περάσει κανείς.

Δεν είχαμε νεύρα, είμαστε πολύ κοντά κι αγαπημένοι. Μαζί σε αυτό. Τα βιώσαμε και τα μάθαμε όλα. Μπορούμε να ενημερώσουμε όποιον θέλει για ό,τι θέλει. Η παράσταση είχε γίνει πριν έξι χρόνια ως αποτέλεσμα αυτού που θέλαμε να έρθει. Δεν ήρθε την περίοδο που επιθυμούσαμε, αλλά το επαναλαμβάνουμε. Είναι ένα δημιούργημα, ένα παιδί πριν το ανθρώπινο παιδί πια», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Μαραγκουδάκη. 

«Νομίζω ότι αυτοί που θέλουν συνειδητά ένα παιδί, είναι οι καλύτεροι γονείς», πρόσθεσε με τη σειρά του ο γνωστός ηθοποιός. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top