Καίτη Γκρέυ: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 99 της

Σπάνια εμφάνιση της τραγουδίστριας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Τα 99 της χρόνια έκλεισε η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ.

Η ίδια, αν και τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, υποδέχθηκε στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη τους φίλους της που ήθελαν να της ευχηθούν για τα γενέθλιά της. Με πολλή μουσική και καλή διάθεση οι καλεσμένοι θέλησαν να τιμήσουν την Καίτη Γκρέυ και να τραγουδήσουν μόνο για εκείνη.

Συγκινημένη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα που για εκείνον, όπως έχει πει πολλές φορές, η Καίτη Γκρέυ είναι η δεύτερη μητέρα του.

Παρούσα ήταν η παλιότερη φίλη της και θρυλική τραγουδίστρια των μπουάτ, η μοναδική Γιώτα Γιάννα, η οποία, μάλιστα\, της αφιέρωσε και ένα τραγούδι με τη μοναδική της φυσαρμόνικα.

Μεταξύ των φίλων και η Χρύσα, κόρη του πολύ καλού της φίλου και στενού συνεργάτη, του μουσικοσυνθέτη Γιάννη Παπαϊωάννου.

Παντού στο σπίτι της υπάρχουν φωτογραφίες από τη ζωή της, φωτογραφίες με τον Στέλιο Καζαντζίδη αλλά και μοναδικές στιγμές της μεγάλης της καριέρας.

Εκεί ήταν και η λαϊκή τραγουδίστρια της νέας γενιάς Σοφία Παπάζογλου, που ερμήνευσε μοναδικά μεγάλες επιτυχίες, με την Καίτη Γκρέυ να της δίνει ένα φιλί.
Καίτη Γκρέυ: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 99 της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top