H Pamela Anderson έβαλε ξανά το απόλυτο κόκκινο ολόσωμο του Baywatch

Προκάλεσε «σεισμό» με τη φωτογραφία της

Δείτε το trailer της νέας ταινίας της Pamela Anderson - ΕΡΤ

Boomers όλου του κόσμου ξυπνήστε! Η Pamela Anderson το απόλυτο sex symbol των ‘90s που έτρεχε στις παραλίες του Μαϊάμι με το κόκκινο ολόσωμό της και έκανε τα αγόρια να παραμιλούν επέστρεψε 30 χρόνια και μετά και τόλμησε να φορέσει ξανά το θρυλικό μαγιό.

Η διάσημη ηθοποιός, που υποδυόταν την ναυαγοσώστρια CJ Parker στη θρυλική σειρά Baywatch, παρά τα χρόνια που πέρασαν, δε φοβήθηκε να εκτεθεί ξανά στα μάτια των θαυμαστών της. 

 

 

«Ήρθε η ώρα. Ανυπομονούσα να το μοιραστώ μαζί σας. Είμαι απαίσια στο να κρατάω μυστικά. Ο χρόνος περνούσε τόσο αργά. Αλλά σήμερα, μετά από ένα μακρύ διάστημα, μπορώ να σας πω όλες τις αγαπημένες μου ιδέες και τα κόλπα του επαγγέλματος. Χάρη στη συνεργασία μου με τα μαγιό Frankies Bikin έγραψε η Pamela και συνέχισε:

«Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Και με ποιον καλύτερο να το κάνω αυτό από το πιο γλυκό κορίτσι από το Paradise Cove». 

Μάλιστα η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της στη Vogue είχε δηλώσει ότι έχει δοκιμάσει κάθε τύπο μαγιό και γνωρίζει τα πάντα γύρω από αυτά. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top