Ηλιάδη για Γκρέυ: «Θέλω να τη δω, δεν ξέρω αν θα με αναγνωρίσει»

«Δεν μπορώ τις αρρώστιες»

Πριν από λίγες ημέρες η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε δημόσια για την κατάσταση υγείας της γιαγιά της, Καίτης Γκρέυ, αποκαλύπτοντας πως πάσχει από άνοια.

Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Είναι σε προχωρημένη άνοια, δεν καταλαβαίνει»


Ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας διέψευσε τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη λέγοντας πως η Καίτη Γκρέυ είναι καλά και έχει διαύγεια.
Μάλιστα, ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία με την τραγουδίστρια και τον πνευματικό της.

Καίτη Γκρέυ: Η πρώτη φωτογραφία της μετά τις δηλώσεις της Ηλιάδη για άνοια

Γιαγιά και εγγονή σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP

Γιαγιά και εγγονή σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP


Η τραγουδίστρια σε νέες δηλώσεις της τόνισε πως δεν πάει να δει γιατί δε θα την αναγνωρίσει, αλλά η μητέρα της τη φροντίζει. «Συγκινούμαι τώρα… Πέρασα μία πολύ δύσκολη περίοδο με τον θάνατο του μπαμπά μου. Έχω ένα θέμα γενικά σαν άνθρωπος. Δεν μπορώ τις αρρώστιες, δεν μπορώ αυτή την κατάσταση της γιαγιάς μου που θυμάται ελάχιστα πράγματα. Η μητέρα μου είναι πάρα πολύ κοντά της και συνέχεια μαθαίνω για την υγεία της. Θέλω να τη δω, απλά ο λόγος που είχα απομακρυνθεί είναι γιατί ορισμένες φορές, όταν έχουμε να διαχειριστούμε πολλά πράγματα, δε μπορούμε να βάλουμε άλλο ένα μέσα μας. Ξέρω τα όριά μου ως άνθρωπος και επειδή θέλω να είμαι υγιής ψυχικά, και επειδή μεγαλώνω και δύο παιδιά, προσπαθώ να λύνω τα θεματάκια μου όμορφα, ωραία, ήρεμα. Εννοείται ότι θέλω να τη δω, δεν ξέρω αν θα με αναγνωρίσει. Αυτή είναι η αλήθεια. Έχει κάποιες στιγμές που μπορεί να θυμηθεί, αλλά τις περισσότερες δε θυμάται. Η μαμά μου είχε υποσχεθεί στον μπαμπά μου ότι θα τη φροντίζει», ανέφερε η Αγγελική Ηλιάδη στο Πρωινό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top