Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Είναι σε προχωρημένη άνοια, δεν καταλαβαίνει»

Όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια για τη γιαγιά της

Δείτε όσα είπε η Αγγελική Ηλιάδη στην εκπομπή του Mega

Πριν από περίπου δύο δεκαετίες βγήκε στο τραγούδι με την ταμπέλα της «εγγονής της Καίτης Γκρέυ» να την κυνηγάει

Γκρέυ: Δεν έχει μάθει για τον θάνατο του γιου της - Πότε είναι η κηδεία

Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη που μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη! για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή αλλά και για τη γιαγιά της, η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ.

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για την απώλεια του πατέρας της και το πρόβλημα υγείας της γιαγιάς της

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και το πρόβλημα υγείας της γιαγιάς της

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη στιγμή που έμαθε ότι ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή όσο εκείνη βρισκόταν στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 Η Φάρμα Έφυγα ήσυχη για να συμμετάσχω στη Φάρμα, άφησα τον μπαμπά μου μια χαρά και δυστυχώς μετά επιδεινώθηκε η κατάστασή του. Μου το έκρυψαν για να μην αναστατωθώ και δεν ήθελαν να φύγω από το παιχνίδι. Ο μπαμπάς μου ζήτησε από τη μαμά μου να μη μου πει τίποτα για την κατάστασή του γιατί ήξερε πόσο ήθελα να πάω στη Φάρμα. Ήταν κι εκείνος χαρούμενος που έκανα αυτό που ήθελα. Όταν μου τηλεφώνησε η μητέρα μου και μου είπε ότι ο μπαμπάς διασωληνώθηκε, για εμένα είχε μπει τελεία, ήξερα ποια είναι η κατάσταση».  

Αγγελική Ηλιάδη: Τι δήλωσε για την κλοπή που κατήγγειλε η γιαγιά της;

Η Αγγελική Ηλιάδη με τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν το 2008

Η Αγγελική Ηλιάδη με τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν το 2008 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, η οποία πάσχει από προχωρημένη άνοια. «Έχω να δω αρκετό καιρό τη γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει, δε θυμάται, δεν αναγνωρίζει. Κάποια στιγμή της είπαν για τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει, αν το ξέρει. Η κατάσταση της υγείας της δεν τη βοηθάει πια. Πάνε πολλά χρόνια που έχω να τη δω, όταν είχα πάρει τους γιους μου κι είχαμε πάει μαζί να τη δουν. Είναι σε προχωρημένη άνοια», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top