«Με περιμένει η κόρη μου» - Η απάντηση του Συρίγου για τη Ζουγανέλη

Ο δημοσιογράφος φημολογείται πως είναι σε σχέση με την τραγουδίστρια

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, με τον οποίο υπήρξε 2,5 χρόνια παντρεμένη, φαίνεται πως χαμογελάει ξανά, έχοντας βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του δημοσιογράφου, Νίκου Συρίγου.

«Είσαι πιο όμορφη από ποτέ» - Η συνέντευξη του Συρίγου στη Ζουγανέλη

Τον συνεργάτη της Σίσσυς Χρηστίδου, συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες λίγο μετά το τέλος του «Χαμογέλα και πάλι». Ο ίδιος αν και ρωτήθηκε επίμονα από τους ρεπόρτερ για τη φημολογούμενη σχέση του με τη γνωστή ερμηνεύτρια, δε θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για την προσωπική του ζωή.

«Παιδιά λίγο βιάζομαι, πρέπει να πάω να πάρω την κόρη μου. Καλή Ανάσταση σε όλους, ευχαριστώ πολύ, σας αγαπώ πολύ! Εκτιμώ πολύ τη δουλειά που κάνετε, με περιμένει η κόρη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ο ίδιος με αφορμή το βίντεο με τη συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και την αναφορά της στον Βασίλη Μπισμπίκη, που προβλήθηκε στην εκπομπή της Κυριακής (09/04) είχε δηλώσει για τον έρωτα.

Νίκος Συρίγος: «Τον έρωτα δεν τον διαλέγεις, αυτός σε διαλέγει» 

«Τον έρωτα δεν τον διαλέγεις εσύ, το πότε θα ερωτευτείς, αυτός σε διαλέγει. Επίσης, αυτό που λέει ότι όταν τα παιδιά μας είναι καλά, είμαστε και εμείς – οι χωρισμένοι. Δηλαδή ότι τα παιδιά μας είναι καλά με την επόμενη φάση της ζωής του γονέα, είναι πάρα πολύ σημαντικό. Έχουν χαλάσει σχέσεις κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, επειδή τα παιδιά δεν είναι καλά. Οφείλεις να τους εξηγήσεις πως πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα. Καταλαβαίνω απόλυτα τη Δέσποινα Βανδή», σχολίασε ο Νίκος Συρίγος. 

Νίκος Συρίγος για τον χωρισμό του: «Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα»

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ», ο Νίκος Συρίγος είχε μίλησει για τις δυο κόρες του, τη βιολογική και την άλλη που την αισθάνεται σαν κόρη του, καθώς τη μεγαλώνει από 13 μηνών. «Τις αγαπώ πολύ. Η Εύα, που είναι 21 ετών, είναι κόρη της πρώην γυναίκας μου από τον πρώτο της γάμο με έναν Ολλανδό. Εγώ την έχω όμως από 13 μηνών και την έχω φέρει 21 χρόνων. Τη μεγάλωσα και τη σπουδάζω. Έχω λοιπόν δύο κορίτσια. Απλά τη μία την έκανα εγώ και την άλλη τη βρήκα έτοιμη 13 μηνών».

Σε άλλο σημείο είχε παραδεχτεί για το διαζύγιό του με την πρώην γυναίκα του πως ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. «Έχει περάσει ενάμισης χρόνος. Θεωρώ ότι για να είσαι καλός πατέρας πρέπει να είσαι ευαίσθητος. Από την άλλη, για να περνάς καλά ενώ έχεις χωρίσει πρέπει να είσαι αναίσθητος. Εγώ λοιπόν με τις κόρες μου είμαι άπειρα ευαίσθητος. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει τύχει να διαχειριστώ και, πίστεψέ με, δεν ήταν εύκολη η ζωή μου. Έχω μια μάνα που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας είκοσι πέντε χρόνια και δίνει τη μάχη της μέρα με τη μέρα. Είχαμε ζόρικα προβλήματα ως οικογένεια γενικά. Η διαχείριση όμως που έπρεπε να κάνω συνειδητοποιώντας ότι δεν θα βάζω τις κόρες μου για ύπνο το βράδυ και δεν θα ξυπνάμε μαζί είναι ό,τι πιο οδυνηρό έχω ζήσει».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top