Νίκος Συρίγος: «Τον έρωτα δεν τον διαλέγεις, αυτός σε διαλέγει»

Η ατάκα με τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Είναι εδώ και λίγες ημέρες που φημολογείται πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι ξανά ερωτευμένη μετά το διαζύγιό της από τον Σπύρο Δημητρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει έρθει κοντά με τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο, ο οποίος συνεργάζεται με τη Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Είναι ζευγάρι;

Νίκος και Ελεωνόρα είναι φίλοι εδώ και αρκετά χρόνια

Νίκος και Ελεωνόρα είναι φίλοι εδώ και αρκετά χρόνια

Γιάννης Ζουγανέλης: «Η Ελεωνόρα τώρα είναι μία χαρά... »

«Είσαι πιο όμορφη από ποτέ» - Η συνέντευξη του Συρίγου στη Ζουγανέλη


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η γνωριμία του Νίκου Συρίγου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έγινε μέσω της δουλειάς, καθώς της είχε κάνει μια συνέντευξη πριν από λίγα χρόνια, διατηρώντας έκτοτε μια φιλική επαφή μαζί της.

Βανδή για Μπισμπίκη: «Είναι το λιμάνι μου. Μαζί του αισθάνομαι πόθο & χαρά»

Το πρωί της Κυριακής 9/4, ο δημοσιογράφος θέλησε να σχολιάσει τα λόγια αγάπης της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη, η οποία είπε πως ο ηθοποιός είναι το… λιμάνι της.


«Τον έρωτα δεν τον διαλέγεις εσύ, το πότε θα ερωτευτείς, αυτός σε διαλέγει. Επίσης αυτό που λέει ότι όταν τα παιδιά μας είναι καλά, είμαστε και εμείς – οι χωρισμένοι. Δηλαδή ότι τα παιδιά μας είναι καλά με την επόμενη φάση της ζωής του γονέα, είναι πάρα πολύ σημαντικό. Έχουν χαλάσει σχέσεις κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, επειδή τα παιδιά δεν είναι καλά. Οφείλεις να τους εξηγήσεις πως πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα. Καταλαβαίνω απόλυτα τη Δέσποινα Βανδή», είπε ο Νίκος Συρίγος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top