Γιάννης Ζουγανέλης: «Η Ελεωνόρα τώρα είναι μία χαρά... »

«Με ενοχλεί ο τρόπος που ασχολούνται με τη ζωή της»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τη σύζυγό του και την κόρη τους, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία φημολογείται τα τελευταία 24ωρα ότι έχει σχέση με τον δημοσιογράφο, Νίκο Συρίγο.

 Ελεωνόρα Ζουγανέλη  Νίκος Συρίγος

  Νίκος Συρίγος - Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Είναι ζευγάρι;

«Ήθελα να κάνω από πάντα οικογένεια. Είμαι πάνω από 40 χρόνια με την Ισιδώρα, μία εξαιρετική γυναίκα με την οποία γνωριστήκαμε σε μπουάτ στην Πλάκα. Ήταν ακόμη μαθήτρια Λυκείου, μετά την παρακολουθούσα γιατί μου άρεσε ως καλλιτέχνης. Βρεθήκαμε πολύ αργότερα, όταν η Ισιδώρα πήγε να κάνει έναν δίσκο με ένα συνθέτη. Την κάλεσα στο σπίτι μαζί με μία φίλη της, στην οποία άρεσα πάρα πολύ. Δεν ήθελα μόνο ένα παιδί, ήθελα και άλλα αλλά δεν μας έκατσαν» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην κάμερα του Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή.

Αποκάλυψη για Ζουγανέλη - Δημητρίου: «Είχαν χωρίσει έναν χρόνο πριν»

Για την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε: «Θα είναι για μένα το μικρό παιδί. Δεν έχει αλλάξει πάρα πολύ στη συμπεριφορά της. Ήταν πάντα ευγενής και αγαπούσε τη μουσική και κοιταζόταν στον καθρέπτη. Με ενοχλεί ο τρόπος που ασχολούνται με την προσωπική ζωή της κόρης μου. Επειδή εγώ δεν θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου, με ενοχλεί όταν το κάνει κάποιος άλλος.

Η Ελεωνόρα είναι από τους ανθρώπους που δε θα ήθελε το προσωπικό της να επικοινωνείται. Για μένα, η Ελεωνόρα είναι ένα πλάσμα ιδιαίτερο. Τώρα είναι μία χαρά, ευτυχισμένη και ασχολείται με το τι θα κάνει τον χειμώνα και κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει θέατρο γιατί είναι ηθοποιός. Θέλω πολύ να γίνω παππούς».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top