Καταπέλτης ο ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Φαλλοκρατική αντίληψη»

Όσα είπε για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη

Δείτε βίντεο από την εκπομπή του Mega

Ο ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Αιμίλιος, δεν άφησε ασχολιάστες τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την εθνική μας σταρ

Γιώργος Λιάνης: Η απάντηση για τις δηλώσεις του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Μιλώντας στην εκπομπή MEGA Καλημέρα το πρωί της Δευτέρας, τόνισε ότι στηρίζει τον ξαδερφο του Γιάννη Παπαμιχαήλ στην απόφασή του να κινηθεί νομικά υπερασπιζόμενος τη μνήμη της μητέρας του.

«Ο σεβασμός σε ένα πρόσωπο, αλλά κυρίως ο αυτοσεβασμός είναι στάση ζωής. Δεν έχει ημερομηνία λήξης, δεν ξεθωριάζει με το πέρασμα των ετών, κυρίως δε σβήνει όταν ένα πρόσωπο φεύγει από τη ζωή. Κι αυτό πρέπει να αναγνωρίζεται. Για αυτό ο νομικός πολιτισμός αναγνωρίζει όχι μόνο την προσβολή προσωπικότητας άλλα και την προσβολή μνήμης νεκρού», είπε αρχικά. 

Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης μικρούλης στην αγκαλιά της διάσημης θείας του, Αλίκης!

Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης μικρούλης στην αγκαλιά της διάσημης θείας του, Αλίκης!

Γεννήθηκε η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη - Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο!

«Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει απόλυτο δίκιο στο ζήτημα αυτό ως εγγύτερος συγγενής και νόμιμος κληρονόμος και κινείται νομικά. Το ίδιο θα έπραττα κι εγώ, το ίδιο θα έπραττε κι η οικογένεια αλλά και κάθε παιδί ή συγγενής στην ίδια θέση. Επιτρέψτε μου όμως να σχολιάσω μια πρακτική που επαναλαμβάνεται κι ελπίζω να μην καταστεί κι αυτή ένα κοινωνικό φαινόμενο, επειδή κατά τη γνώμη μου είναι δομημένο σε μια αντίληψη καθαρά αναχρονιστική. Είναι όμως επικίνδυνο όταν ακούγεται από πρόσωπα με δημόσιο λόγο», πρόσθεσε. 

Ο Αίμιλιος Βουγιουκλάκης με την κορούλα του Αλίκη και τη σύζυγό του Κατερίνα Βουγιουκλάκη

Ο Αίμιλιος Βουγιουκλάκης με την κορούλα του Αλίκη και τη σύζυγό του Κατερίνα Βουγιουκλάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Γιάννης Παπαμιχαήλ προς Γιώργο Λιάνη: Θα τα πούμε στα δικαστήρια     

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο προσβλητικό από το να δημοσιοποιείς μονομερώς, δήθεν ή μη, πραγματικές ή όχι, προσωπικές στιγμές και μάλιστα μετά από πολλά πολλά χρόνια. Ως πρακτική είναι μια πράξη εργαλειοποίησης που υποδηλώνει μια αντίληψη σκοταδιστική, μια αντίληψη φαλλοκρατική, μια αντίληψη σεξιστική απέναντι στις γυναίκες», συμπλήρωσε ο ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top