Γιάννης Στάνκογλου: «Θα ήθελα να γνωρίσω ένα φλερτ της κόρης μου»

Η κόρη του ηθοποιού βρίσκεται στην εφηβεία

O Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για την περίοδο που πήγε στη Νέα Υόρκη να κυνηγήσει το όνειρό του, τα παιδιά του αλλά και τη σχέση που έχει αναπτύξει με την έφηβη κόρη του.

«Πήγα στη Νέα Υόρκη αλλά δε θα έλεγα ότι κυνήγησα το όνειρο της διεθνούς καριέρας. Πήγα αρκετά απροετοίμαστος για κάτι τέτοιο. Ήταν μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή και βέβαια δε το μετάνιωσα καθόλου που έμεινα δυο χρόνια γιατί ήταν για μένα ένα πηγάδι γνώσεων.

Υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές. Και οικονομικά δεν είχα κάποια στήριξη, δούλευα για να τα βγάλω πέρα. Υπήρχαν στιγμές που μέτραγα τα σεντς για να πάρω το μετρό. Είχα ξεκινήσει έτσι κι αλλιώς να δουλεύω από τα 14» είπε ο Γιάννης Στάνκογλου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Για τα παιδιά του ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Από τότε που έγινα μπαμπάς άλλαξα πολύ, Έχω κάνει πολύ πίσω όλο τον εγωκεντρισμό που μπορεί να είχα. Δε βάζω τον εαυτό μου πρώτο στις επιλογές μου πλέον, είναι πάντα τα παιδιά μου. Νομίζω ότι τα παιδιά μου με έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο.Η κόρη μου έχει μπει στην εφηβεία, ο γιος μου θέλει 3-4 χρονάκια ακόμα. Μιλάμε με την κόρη μου, μου ανοίγεται και είναι όμορφη αυτή η σχέση, βλέπεις την εμπιστοσύνη που σου έχει το παιδί. Θα αντιδράσω μια χαρά αν μου γνωρίσει ένα φλερτ της, θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω και να κάνουμε και παρέα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top