Απόστολος Γκλέτσος: Η δήλωση για τη Μιμή Ντενίση που δεν περιμέναμε!

Όσα είπε για τη σχέση τους πριν από πολλά, πολλά χρόνια

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Απόστολου Γκλέτσου στην εκπομπή του Mega

Για όσους δεν το θυμούνται, στα τέλη της δεκαετίας του '90 ο Απόστολος Γκλέτσος κι η Μιμή Ντενίση υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της σόουμπιζ

Απόστολος Γκλέτσος: Μιλάει για την πανέμορφη 20χρονη κόρη του, Βαλίσια

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο ηθοποιός και πολιτικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό, μίλησε για τη σχέση αυτή.

«Ήμασταν τηλεοπτικό ζευγάρι, μετά στο θέατρο για δύο χρόνια. Ήμασταν μαζί 16 ώρες τη μέρα. Κάποια στιγμή, γίνονται κάποια πράγματα», απάντησε. 

Γάμοι-σφηνάκι: Διάσημοι Έλληνες που παντρεύτηκαν για... λίγο!

«Νομίζω έχουν σπάσει κάποιοι άλλοι το ρεκόρ του πιο σύντομου γάμου, ο δικός μου είχε κρατήσει 17 ημέρες. Ήταν σε μικρή ηλικία που όλα συγχωρούνται», πρόσθεσε για τον γάμο του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. 

Απόστολος Γκλέτσος: Χώρισε από την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

Ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε και στην πολιτική του καριέρα, αλλά και τις δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν για τους ομοφυλόφιλους. «Δε μετάνιωσα για τις δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους που είχα κάνει, είμαι χαρούμενος που τις έκανα. Πολλές οικογένειες μου είπαν πως τους βοήθησα. Πρέπει κάποιος να σηκώνει βάρη κοινωνικά και να πηγαίνει μπροστά», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top