Sin Boy: Η νέα ανάρτηση της αδερφής του για τον θάνατό του

Παρά τις φήμες που τον θέλουν ζωντανό, εκείνη το διαψεύδει

Το μυστήριο σχετικά με τον θάνατο του Sin Boy συνεχίζεται! Το μεσημέρι της Δευτέρας η αδερφή του Sin Boy επανήλθε με νέα ανάρτηση στα social media.

Με την παλαιότερη φωτογραφία που ανέβασε με τον αδερφό της φαίνεται να επιβεβαιώνει ακόμη μια φορά τον θάνατο του καλλιτέχνη, καθώς στη λεζάντα έχει βάλει μια σπασμένη καρδιά, μια μαύρη καρδιά, αλλά και ένα emoticon που κλαίει…

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια  έντονη φημολογία ότι ο Sin Boy πέθανε. Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία του τράπερ μέσα σε ένα ασθενοφόρο. 

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι στα social media που θεωρούν ότι ο τράπερ τους τρολάρει ή απλά είναι ένα διαφημιστικό τρικ για την επόμενη μουσική δουλειά του. Μάλιστα, ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, τον δείχνει να κάνει βόλτα στο Παρίσι.

Όλοι αναρωτιούνται τι πραγματικά συμβαίνει με τον τράπερ. Στενός συνεργάτης της θέλησε να βάλει τέλος σε αυτό το θρίλερ μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», τονίζοντας πως είναι ζωντανός.

«Επειδή υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στους θαυμαστές του Sin Boy, θα ήθελα να ενημερώσω ότι ο τράπερ είναι ζωντανός. Όλο αυτό το θέμα με τον δήθεν θάνατό του έχει ξεκινήσει από τον ίδιο για διαφημιστικούς λόγους, ώστε να γίνει ντόρος γύρω από τη δουλειά του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top