Μουμούρη: Η οργισμένη αντίδραση στην υποβάθμιση των σπουδών των ηθοποιών

 «Δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται το πτυχίο της δραματικής σχολής...»

Την έντονη δυσαρέσκειά της για το Προεδρικό Διάταγμα που εξισώνει τα πτυχία των αποφοίτων δραματικών σχολών με τα απολυτήρια λυκείου, εξέφρασε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Ευαγγελία Μουμούρη: «Πήγα να κάνω σύμφωνο συμβίωσης με μαγιό και γούνα» 

«Δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται το πτυχίο της δραματικής σχολής Εθνικού θέατρου με το τίποτα του ανειδίκευτου εργάτη. Για να κλείσουμε το Ακροπόλ για μια μέρα, κάναμε μυστική ψηφοφορία και οι παραγωγοί ήταν μαζί μας», τόνισε η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». 

Εξοργισμένη η Ευαγγελία Μουμούρη με το Προεδρικό Διάταγμα που υποβαθμίζει τις σπουδές των ηθοποιών

Εξοργισμένη η Ευαγγελία Μουμούρη με το Προεδρικό Διάταγμα που υποβαθμίζει τις σπουδές των ηθοποιών

Η ίδια σε άλλο σημείο μοιράστηκε την άποψή της για τον γάμο. «Δεν θεωρούσα ότι θα έπρεπε να παντρευτώ για να κερδίσω κάτι στη ζωή μου. Υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης με τον Αλέξανδρο και του είπα “αν πάθεις κάτι στο νοσοκομείο δεν θα μπορώ να μπω να τραβήξω τη πρίζα”. Πριν πάμε να υπογράψουμε, είχα πάει κολυμβητήριο. Όταν με πήρε τηλέφωνο ήμουν με το μαγιό του κολυμβητήριου. Έβαλα και μια γούνα από πάνω και πήγα έτσι». 

Ευαγγελία Μουμούρη: «Δεν έχω ερωτευτεί με την πρώτη ματιά»

«Είχα δύσκολες συνεργασίες. Έκλαιγα στο σπίτι, όμως δεν έδωσα ποτέ τη χαρά στον άνθρωπο, που μου δημιούργησε το πρόβλημα να δει ότι έχω γονατίσει. Υπάρχει μπέσα σε κάποιους στον χώρο», αποκάλυψε η ηθοποιός για τις δύσκολες συνεργασίες που είχε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top