Χρήστος Δάντης: Δείτε βίντεο από τη στιγμή που πέφτει από την πίστα

Από το ατύχημα ο τραγουδιστής χτύπησε τα πλευρά του

Δείτε σχετικό βίντεο από την εκπομπή MEGA Καλημέρα

Τον γύρο των social media κάνει βιντεάκι από τη στιγμή του ατυχήματος που είχε ο Χρήστος Δάντης σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης.

Ατύχημα για τον Χρήστο Δάντη: Βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, ο γνωστός τραγουδιστής ενώ βρισκόταν στην πίστα η οποία ήταν γεμάτη λουλούδια, έκανε δυο - τρία βήματα και ξαφνικά έπεσε στο κενό μπροστά από τα πρώτα τραπέζια.

Η ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου για το ατύχημα του Χρήστου Δάντη

Η ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου για το ατύχημα του Χρήστου Δάντη 

Σε ανάρτηση που έκανε η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Instagram, ισχυρίστηκε ότι ο τραγουδιστής: «Βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο» με αποτέλεσμα «να χτυπήσει στα πλευρά του».

Δείτε την ανάρτηση χρήστη του Twitter

Στη συνέχεια, η αθλήτρια δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατάει το χέρι του αγαπημένου της. «Πιστεύω στη δύναμή σου. Όλα καλά θα πάνε. Είμαι δίπλα σου», έγραψε. 

Τα νεότερα για την υγεία του Χρήστου Δάντη μετά το ατύχημα

Η πρώην παίκτρια του Survivor προχώρησε, λίγες ώρες μετά και σε μια νέα ανάρτηση, προκειμένου να ενημερώσει το κοινό του τραγουδιστή για την κατάσταση της υγείας του.

Σε story που δημοσίευσε στο Instagram, έγραψε: «Πόσο μας τρόμαξες ρε γαμώτο σου... Ζητάω συγγνώμη που δεν έχω προλάβει να απαντήσω στα αμέτρητα μηνύματά σας που αφορούν την κατάσταση υγείας του Χρήστου».

Χρήστος Δάντης: Το πρώτο μήνυμα μετά το ατύχημα

«Ανεβάζω στόρι για να σας ηρεμήσω, γιατί καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχετε κι εσείς μια εικόνα. Γλιτώσαμε από τα χειρότερα. Σας ευχαριστώ για το νοιάξιμο και τη συμπόνια που μου δείξατε αυτές τις ώρες. Επιστρέφουμε σήμερα Αθήνα», συμπλήρωσε κάτω από μια φωτογραφία με τον τραγουδιστή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top