Θεοφάνους για Βανδή: «Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στο δικαστήριο;»

Τι δήλωσε ο συνθέτης για την τραγουδίστρια και τη συνεργασία τους

Για πρώτη φορά ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε ότι η συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή «χάλασε»!

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε στον ρεπόρτερ Αρτ και την εκπομπή «Πρωινό Μας» για το τέλος της εκπομπής «Ένα Τραγούδι Ακόμα» στο ΟΡΕΝ αλλά και το απρόσμενο «ναυάγιο» στη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή.

«Κάναμε 4 κύκλους, γυρίσαμε 48 επεισόδια. Κλείνει απόψε ο κύκλος της εκπομπής, δεν ξέρω τι θα ανοίξει παρακάτω. Η τελευταία προβολή είναι στις 10 Μαρτίου. Εννοείται πως είναι μεγάλη η χαρά, γιατί φέραμε τους πάντες» δηλώνει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Σε ερώτηση για την πολυσυζητημένη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή, με την οποία ετοίμαζαν ολοκληρωμένο δίσκο με δικά του τραγούδια, ο Γιώργος Θεοφάνους αναφέρει:

«Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον παραγωγό της και μου είπε ότι θα κυκλοφορήσουμε μόνο 5 τραγούδια. Εμένα η πρώτη μου συμφωνία έλεγε 10 τραγούδια. Τώρα τι; Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στα δικαστήρια; Είναι χαζό».

«Είχαμε ηχογραφήσει όλα τα τραγούδια με τη Δέσποινα, το ανακοινώναμε κιόλας. Για κάποιο λόγο αποφάσισε να συνεργαστεί με τις Μέλισσες και να κλείσει αυτόν τον κύκλο» πρόσθεσε ο Γιώργος Θεοφάνους, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακούσουμε αυτά τα τραγούδια από άλλους καλλιτέχνες.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν όλο το καλοκαίρι σε μία περιοδεία ανά την Ελλάδα, ενώ κυκλοφόρησαν μαζί τα τραγούδια:  «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», «Πέτρα», «Που Λες», «Τα Καλοκαίρια Μου Μισά» και «Ο Φίλος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top