Ελένη Φωτοπούλου: Έτσι ευχήθηκε στον σύζυγό της, Άκη Παυλόπουλο

Τα πόσα κλείνει ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής;

Δείτε όσα είπε πρόσφατα η Ελένη Φωτοπούλου στην εκπομπή MEGA Καλημέρα

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, η Ελένη Φωτοπούλου έστειλε τις ευχές της στον Άκη Παυλόπουλο για τα γενέθλιά του.

Άκης Παυλόπουλος- Ελένη Φωτοπούλου: Στο κέντρο της Αθήνας με τα παιδιά τους

Ο γνωστός δημοσιογράφος γίνεται 53 ετών κι η σύζυγός του εκφράζει ανοιχτά την αγάπη της προς τον άντρα της ζωής της και φρουρό του σπιτιού και της οικογένειά της, όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλεί στην ανάρτησή της.

«Είχα μεγάλη αδυναμία στην πεθερούλα μου. Ήταν μια δεύτερη μάνα, μια πολύτιμη φίλη, ήταν εκείνη που έφερε στον κόσμο τον σημαντικότερο άνθρωπο στη ζωή μου. Σαν σήμερα! Σαν σήμερα λοιπόν, πριν 53 χρόνια -ναι, ναι 53- γεννήθηκε ένα μωράκι ακόμα. Ένας άνθρωπος ακόμα. Για τον κόσμο μπορεί να είναι ακριβώς αυτό. Μα για μένα… όχι, όχι για μένα είναι τόσα πολλά περισσότερα.

Οικογενειακή βόλτα για τον Άκη Παυλόπουλο και την Ελένη Φωτοπούλου

Οικογενειακή βόλτα για τον Άκη Παυλόπουλο και την Ελένη Φωτοπούλου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το σπίτι μου, η αγκαλιά μου, το χάδι μου, ο συνοδοιπόρος μου, ο καλύτερος μου φίλος, ο άνθρωπος μου, ο μπαμπάκας των παιδιών μου, η συντροφιά και η παρηγοριά μου, ο Άκης μου. Ο Άκης μου… που έχει το σχήμα της ψυχής μου, που σβήνει πυρκαγιές όπως η ανάσα το κερί. Που στέκεται φρουρός στην πόρτα του σπιτιού μήπως και του πειράξει κάποιος όσα λατρεύει με όλη του τη δύναμη. Κι αυτή η δύναμη, η δίκη του δύναμη, δεν έχει ούτε μονάδα μέτρησης, ούτε και όριο κανένα. Δεν έχει τέλος. Δεν ξέρει από τέλος εκείνος. Ξέρει από αρχές, καινούργιες, γενναίες, αρχές γεμάτες περιπέτεια. Κι αγάπη! Κι εκείνη η αγάπη του γεμάτη από κομμάτια της δικής του ψυχής που αρνείται να τσιγκουνευτεί.

Ελένη Φωτοπούλου: Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του Άκη Παυλόπουλου!

Αν εύχομαι κάτι για τα παιδιά μου -αλήθεια- είναι να βρουν στη ζωή τους κάποιον να τους αγαπάει όπως ξέρει να αγαπάει ο Μπαμπάς τους. Κι αν εύχομαι κάτι στον μπαμπά τους είναι να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά, να κάνει για πολλά ακόμα χρόνια τούτο τον κόσμο κομματάκι καλύτερο. Κι όσο για τον δικό μου κόσμο… μόνο μαζί του μοιρασμένος μπορεί να υπάρχει και κάπως έτσι η ομορφιά να επιβιώνει και η λαχτάρα για το αύριο κάθε μέρα να μεγαλώνει, όλο και πιο πολύ να μεγαλώνει. Χρόνια πολλά», έγραψε η Ελένη Φωτοπούλου.

Η ανάρτηση της Ελένης Φωτοπούλου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top