Συγκινεί ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Ο πόνος αυτός δε μοιράζεται»

Η ανάρτηση του ηθοποιού για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αντίνοου Αλμπάνη στο Καλό Μεσημεράκι

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Αντίνοος Αλμπάνης με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου.

Αντίνοος Αλμπάνης: «Δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την Τετάρτη»

Ο ηθοποιός που έδωσε τη δική του μάχη με την ασθένεια, μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφία από όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του σε όσους δίνουν τον δικό τους αγώνα.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή του:  «Ο εγκέφαλός μας έχει έναν μηχανισμό με τον οποίο η μνήμη μειώνει σταδιακά αλλοιώνει και ξεθωριάζει στο χρόνο τις αναμνήσεις των άσχημων εμπειριών.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης επέστρεψε τηλεοπτικά με τη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ο Αντίνοος Αλμπάνης επέστρεψε τηλεοπτικά με τη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Μας βοηθάει έτσι να αμβλύνουμε τη συναισθηματική επιρροή που έχουν τα αρνητικά και άσχημα συμβάντα και να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

Αυτή όμως η μέρα υπάρχει σήμερα για να μας θυμίζει πως κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα ξεχνάμε. Γιατί ο καρκίνος είναι εδώ.

Και μέχρι να γίνει για όλους μια χρόνια νόσος και όχι μια καταδίκη οφείλουμε να τον κοιτάζουμε στα μάτια.

Επώνυμοι που «πάλεψαν» με τον καρκίνο και βγήκαν νικητές

Η σκέψη μου, η καρδιά μου, η ψυχή μου είναι με κάθε μωρό κάθε παιδί, κάθε ενήλικα, κάθε γιαγιά και παππού που βρίσκονται στο θάλαμο.

Που νιώθουν τις φλέβες τους να παγώνουν, που κοιτάζουν την κουρτίνα στο διαχωριστικό, που φοβούνται, απελπίζονται και πονάνε. Μόνοι.

Ξέρω, ο πόνος αυτός δε μοιράζεται. Αλλά μακάρι να μπορούσα να σηκώσω λίγο από τον καθένα. Όλα θα πάνε καλά, Όλα θα πάνε καλά».

Η ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top