Ο Κώστας Καραφώτης είναι ερωτευμένος - Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του

Το καρμικό στοιχείο που τους ενώνει - Δες φωτογραφίες!

Μπορεί να μην επιθυμεί να απασχολεί για την προσωπική του ζωή, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε καμία από τις τελευταίες του συντρόφους, όμως, τώρα φαίνεται ότι όλα είναι αλλιώς. Ο λόγος για τον Κώστα Καραφώτη, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο ζει έναν θυελλώδη έρωτα στο πλευρό της νέας του συντρόφου.

Κώστας Καραφώτης: «Δε Συγχωρώ Την Απιστία»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real Life», οι δυο τους έχουν κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού τους τελευταίους μήνες συγκατοικούν στην Αθήνα.

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Κώστα Καραφώτη;

Όπως αποκαλύπτει η δημοσιογράφος Κορύνα Μαντάγαρη, η γυναίκα που έχει κερδίσει την «καρδιά» του Κώστα Καραφώτη είναι η γυμνάστρια Κάτια Νανά Μάνου, η οποία, όπως μπορείς να δεις και στις φωτογραφίες είναι μία κούκλα. Εκτός, όμως, από τη γυμναστική, η Κάτια έχει κι αυτή καλλιτεχνική φλέβα, αφού της αρέσει να ζωγραφίζει πίνακες με μοντέρνες προσωπογραφίες και κατασκευάζει χειροποίητες κούπες, ενώ αγαπά τους παραδοσιακούς χορούς και δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα με σκοπό τη διάδοσή τους.

Έλληνας τραγουδιστής: «Στην πρώτη καραντίνα έφαγα πρόστιμο 150 ευρώ»

 

Γιατί, εκτός από την αγάπη τους για τη γυμναστική και την Τέχνη, το ζευγάρι ενώνει και ο τόπος καταγωγής τους, αφού και οι δύο κατάγονται από τα Τρίκαλα. Στον ελεύθερο χρόνο του, το ερωτευμένο ζευγάρι επιλέγει να ταξιδεύει σε προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, με πιο πρόσφατη εξόρμηση αυτή στο Μιλάνο

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top