Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει και αφήνει ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Backstage από τη φωτογράφιση που έκανε για τη Vogue

Βίντεο για την Ελένη Φουρέιρα από την εκπομπή Breakfast@star

Η Ελένη Φουρέιρα διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και για πρώτη φορά έδωσε συνέντυεξη και μίλησε για όλες τις δυσκολίες που έχει περάσει μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος.

Η τραγουδίστρια πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα για το εξώφυλλο του περιοδικού, Vogue Greece, το οποίο κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Ελένη Φουρέιρα: Φωτογραφίζεται πρώτη φορά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη!

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 27/1 ανήρτησε μια φωτογραφία από τα backstage της φωτογράφισής της για το περιοδικό. Η ίδια ποζάρει στον καθρέφτη της, με κοντό μπλουζάκι και η κοιλιά της έχει μεγαλώσει αρκετά.

Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα!

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», είπε στο περιοδικό η Ελένη Φουρέιρα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top