Βατίδου: Ούτε εγώ ούτε τα παιδιά συμπαθούμε τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια

Δικηγόρος η νέα σύντροφος του γνωστού ποινικολόγου

Χείμαρρος ήταν η Εύη Βατίδου μπροστά στους δημοσιογράφους που τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την απιστία, τον έρωτα αλλά δε δίστασε να πει δημόσια και την άποψή της για τη νέα σύντροφο του πρώην συζύγου της, Αλέξη Κούγια

«Δε με ενοχλεί καθόλου. Δεν την συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Από ‘κει και πέρα ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Είναι το ίδιο, όταν κι εκείνος δεν ενέκρινε τους δικούς μου πρώην συντρόφους», είπε η Εύη Βατίδου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Μάιρα Κούγια: Εντυπωσιάζει η 18χρονη κόρη του Κούγια στο TikTok

Όσο για τον έρωτα στη ζωή της είπε: «Δε μου έχουν κάνει προξενιό. Εγώ παντρεύτηκα, έναν τον βρήκα και τον βρήκα μόνη μου από έρωτα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση που δε θέλω να ερωτευτώ. Όσο μεγαλώνεις θεωρώ ότι οι έρωτες αρχίζουν να μην είναι πια στο πεδίο μας».

Αλέξης Κούγιας: Ο επιθετικός καρκίνος & η σπάνια αναφορά στη σύντροφό του

Όταν τη ρώτησαν για την απιστία, η ίδια απάντησε με χιούμορ: «Δεν υπάρχει αν την συγχωρώ ή δεν την συγχωρώ. Άπαξ και το καταλάβεις και είναι αυτό… Δεν έχει τύχει στη ζωή μου να πιάσω κάποιον που να με κάνει «τάρανδο». Δεν το ‘μαθα ποτέ και δε με πειράζει. Δεν είναι μόνο η απιστία. Μπορεί και μετά να μην εγκρίνεις τον σύντροφο και να πιστεύεις ότι έχεις πληγωθεί από αυτή την επιλογή του άλλου».

Αλέξης Κούγιας: Δικηγόρος η νέα του σύντροφος 

Ο γνωστός ποινοκολόγος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε για τη νέα του σύντροφο και είπε χαρακτηριστικά: «Έχω μια εξαιρετική σύντροφο αρκετό καιρό, η οποία με βοήθησε στο πρόβλημα υγείας πάρα πολύ και γενικότερα είναι επιπέδου. Ας μην συζητάμε για αυτά. Είναι επιστήμων, είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξαιρετική δικηγόρος. Από τότε που χώρισα, όταν είχα μια σχέση συναισθηματική ή ερωτική, τόνιζα πως δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτούμε ή να κάνουμε παιδί. Το κράτησα και το απολαμβάνω».  

O Αλέξης Κούγιας και η Εύη Βατίδου υπήρξαν παντρεμένοι για έξι χρόνια και απέκτησαν μαζί δυο παιδιά, τον 20χρονο Χρήστο και την 17χρονη Μάιρα.

Βατίδου παιδιά

Η Εύη Βατίδου με τα παιδιά της, Μάιρα και Χρήστο Κούγια / Φωτογραφία: Instagram

Eύη Βατίδου - Μάιρα Κούγια

Eύη Βατίδου - Μάιρα Κούγια / Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top