Αλέξης Κούγιας: Ο επιθετικός καρκίνος & η σπάνια αναφορά στη σύντροφό του

«Έχω μια εξαιρετική σύντροφο αρκετό καιρό. Είναι επιστήμων»

Στη μάχη του με τον καρκίνο, ο οποίος είναι μάλιστα και επιθετικής μορφής, αλλά και στο στήριγμά του σε όλο αυτό, στη σύντροφό του αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας στη νέα του συνέντευξη.

Μάιρα Κούγια: Εντυπωσιάζει η 18χρονη κόρη του Κούγια στο TikTok

αλεξης κουγιας

«Όταν σου χτυπήσει την πόρτα ο καρκίνος, εκείνη την στιγμή υφίστασαι ένα σοκ. Είχα ένα ατύχημα του αγίου Νεκταρίου, έκανα νηστεία 40 μέρες… μετά από παιδάκι… και στο τέλος της νηστείας είπα να κάνω εξετάσεις.

Εκεί βρέθηκε ότι ενώ τον Σεπτέμβριο ήταν όλα καθαρά, είχα μια υπερβολική αύξηση στους καρκινικούς δείκτες. Βρέθηκε ότι έχω έναν όγκο πολύ κοντά στους λεμφαδένες. Εκεί είπα σε μία στιγμή στον γιατρό ''ρε π… δε σκοτωνόμουν στο ατύχημα;''

Απεδείχθη ότι ήταν επιθετικός καρκίνος και μάλιστα τελευταία είχε μια μικρή υποτροπή, η οποία ήταν δικαιολογημένη λόγω της επιθετικότητας του καρκίνου, για αυτό κάνω το τελευταίο διάστημα ακτινοθεραπείες κι ορμονοθεραπείες μαζί» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας στη συνέντευξή του για την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Αλέξης Κούγιας: Η σπάνια αναφορά στη σύντροφό του

«Έχω μια εξαιρετική σύντροφο αρκετό καιρό, η οποία με βοήθησε στο πρόβλημα υγείας, πάρα πολύ και γενικότερα είναι επιπέδου. Ας μην συζητάμε για αυτά. Είναι επιστήμων, είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξαιρετική δικηγόρος. Από τότε που χώρισα, όταν είχα μια σχέση συναισθηματική ή ερωτική, τόνιζα πως δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτούμε ή να κάνουμε παιδί. Το κράτησα και το απολαμβάνω», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.  
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top