Ο Σρόιτερ για τον γάμο του με την Αιγινίτη: «Ήταν 4 μήνες, fast track»

Είχαν παντρευτεί το 2010

Ο Αντώνης Σρόιτερ παντρεύτηκε το 2013 με τη σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη και τότε το ζευγάρι περίμενε το πρώτο του παιδί, την κόρη του, Νάντια. Λίγα χρόνια αργότερα ήρθε στον κόσμο και η δεύτερη κόρη του ζευγαριού.

Ο παρουσιαστής, ωστόσο, είχε κάνει ακόμα έναν γάμο το 2010 ύστερα από πολύχρονη σχέση που είχε με τη Δήμητρη Αιγινίτη. Το πρώην ζευγάρι χώρισε τέσσερις μήνες μετά τον γάμο του. Ο Αντώνης Σροίτερ πήγε καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη, «'Ελεος», και ρωτήθηκε για τον πρώτο του γάμο 

Ο ίδιος απάντησε χαρακτηριστικά: «Fast track. Ήταν τέσσερις μήνες γάμου και πολλά χρόνια σχέσης. Δεν είναι ότι ξύπνησα ένα πρωί και κάναμε όλο αυτό. Δεν ξέρω αν ο γάμος χαλάει τις σχέσεις, αλλά τις δοκιμάζει και τα παιδιά ακόμα περισσότερο, αλλά από την άλλη τα παιδιά είναι η ουσία μιας σχέσης και γάμου».

«Από εκεί και πέρα έχω δοκιμάσει ανύπαντρος, έχω δοκιμάσει και παντρεμένος και χωρισμένος. Νομίζω ότι το παντρεμένος με παιδιά είναι μια χαρά… Δεν προλαβαίνω να πω να είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο» πρόσθεσε.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top