Νίνα Φλορ: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Η φωτογραφία από την Αθήνα που πόσταρε

Δείτε πλάνα από την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Μια φωτογραφία από την Αθήνα με δύο λευκές καρδιές πόσταρε η Νίνα Φλορ στο προφίλ της στο Instagram, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τα παιδιά του, οι γάμοι τους και τα εγγόνια του

Η μικρότερη νύφη του τέως βασιλιά και σύζυγος του μικρού του γιου, Φίλιππου, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις μεσίστιες σημαίες στο Καλλιμάρμαρο.

Η ανάρτηση της Νίνα Φλορ

Μια φωτογραφία με ιδιαίτερη σημασία, αφού ο τέως βασιλιάς ήταν πρόεδρος της ΕΟΕ και χρυσός Ολυμπιονίκης και μετά τον θάνατό του η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε τη συμβολική αυτή κίνηση, να κυματίσουν οι σημαίες για την απώλειά του.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Παιδιά και εγγόνια επισκέφθηκαν την Άννα- Μαρία

Η Νίνα Φλορ ήταν από τις παρουσίες που ξεχώρισαν την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Η σύζυγος του Φίλιππου, χρυσή κληρονόμος κι επιχειρηματίας, επέλεξε για την ημέρα της κηδείας ένα σύνολο με την υπογραφή Dior.

Η Νίνα Φλορ με τη συννυφάδα της, Τατιάνα Μπλάτνικ στην Αθήνα

Η Νίνα Φλορ με τη συννυφάδα της, Τατιάνα Μπλάτνικ (αριστέρα) στην Αθήνα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος έκπτωτος μονάρχης της Ελλάδας απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών το βράδυ της Τρίτης 10 Ιανουαρίου. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και την περασμένη Πέμπτη 19 Ιανουαρίου έγινε το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top