Η Αργυριάδου πήρε το μέρος της Ζηρδέλη στην «κόντρα» της με τον Βασάλο

Το «καρφί» της Λιλής Πυράκη στον νικητή του Asia Express

Ανάμεσα στα ονόματα που είχαν ακουστεί για να πλαισιώσουν την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο Breakfast@Star ήταν κι αυτά της Άννας Σιρδέλη και του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Survivor All Star: Βαλαβάνη - Βασάλος έφαγαν την πρώτη «καμπάνα»

Οι δυο τους πράγματι είχαν κάνει δοκιμαστικό μαζί με τη Μαίρη Αργυριάδου, ωστόσο οι ιθύνοντες της εκπομπής έκριναν την τελευταία καταλληλότερη για τη θέση. 

Η Άννα Ζηρδέλη που τη φετινή σεζόν συνεργάζεται με την Ελεονώρα Μελέτη, αποκάλυψε στο «Mega Καλημέρα» τη συνομιλία που είχε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο κατά τη διάρκεια του δοκιμαστικού, ο οποίος φαίνεται να τη ρώτησε για ποιο λόγο ενδιαφέρεται να κάνει τηλεόραση, αφού της αρέσει να δουλεύει πίσω από τις κάμερες.

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Η αντίδραση της όταν ρωτήθηκε για Βασάλο - Βαλαβάνη

«Το έχει κάνει και σε μένα ο Βασάλος. Έχουμε βρεθεί σε δοκιμαστικό μαζί και μου την έχει πει, ότι “εσύ γιατί θέλεις να βγεις μπροστά, αφού σου αρέσει να δουλεύεις από πίσω”. Το ότι δουλεύω χρόνια από πίσω, δεν πάει να πει ότι δεν μπορώ να δουλέψω και μπροστά. Και του είπα “δεν καταλαβαίνω, πρέπει να λογοδοτήσω σε σένα; Εγώ έχω και κάποια χιλιόμετρα έξω, στο πεζοδρόμιο με το μικρόφωνο, από σένα που ήσουν σε ένα παιχνίδι και σε βούτηξαν και σε βάλανε”», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Άννα Ζηρδέλη.

Σήμερα το πρωί η Μαίρη Αργυριάδου που ήταν παρούσα στο περιστατικό, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της δημοσιογράφου.

Η Μαίρη Αργυριάδου επιβεβαίωσε τον διάλογο ανάμεσα στην Άννα Ζηρδέλη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο κατά τη διάρκεια δοκιμαστικού 

Στη συνέχεια τον λόγο από τη συνεργάτιδά της πήρε η Λιλή Πυράκη, προσθέτοντας ότι είχε δεχτεί κι εκείνη παρόμοια σχόλια από τον νικητή του Asia Express, όταν βρέθηκαν στο ίδιο δοκιμαστικό. 

Το «καρφί» της Λιλής Πυράκη στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Το «καρφί» της Λιλής Πυράκη στον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Θα κάνω κι εγώ μια αποκάλυψη. Σε κάποιο δοκιμαστικό έτυχε να είμαι με την Άννα Ζηρδέλη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ είχα μια συζήτηση με τον Κωνσταντίνο. Εκείνη την ημέρα τους ρωτούσε όλους. Κι εμένα με ρώτησε “θα φύγεις από την Ελένη Μενεγάκη; Γιατί;», είπε η Λιλή Πυράκη.

«Θεωρώ άκυρη και άβολη την ερώτηση αυτή να την κάνεις σε έναν άνθρωπο. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος μπορεί να πει σε μια νέα κοπέλα, η οποία κάνει το βήμα της να περάσει μπροστά, ενώ έχει και πολλά χιλιόμετρα από πίσω. Γιατί να της πει “τι δουλειά έχεις εσύ εδώ;», συμπλήρωσε η ίδια.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star» 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top