Μαρία Ολυμπία: «Eίμαι πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο»

Τι είχε πει για τον παππού της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Στη Μητρόπολη οι γιοι του Κωνσταντίνου - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Η Μαρία Ολυμπία είναι ένα από τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, σε ηλικία 83 ετών. 

Η Μαρία Ολυμπία, η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου φοράει στέμμα

Η Μαρία Ολυμπία, η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Η 26χρονη είναι κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και έχει άλλα τέσσερα αδέρφια. Ζει στο Λονδίνο, έχει πτυχίο από το πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης και δραστηριοποιείται στον χώρο του modeling. Στα social media η Μαρία Ολυμπία συστήνεται ως «Olympia of Greece».

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τα παιδιά του, οι γάμοι τους και τα εγγόνια του

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της, στην Telegraph, είχε δηλώσει: «Είμαι μία πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο. Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να κάνω ό, τι μου αρέσει, απλά τριγυρνώντας. Μπορώ να φοράω ό, τι θέλω, μπορώ να κυκλοφορώ με μίνι φούστες. Πρέπει να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά αν είσαι μέρος της δημόσιας ζωής».

Στην ίδια συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει στην Telegraph, είχε αναφερθεί και στον παππού της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Όπως είχε εξομολογηθεί, η Μαρία Ολυμπία, ο μονάρχης είχε περάσει μία μεγάλη περίοδο θλίψης όταν το 1974 καταργήθηκε και επισήμως η μοναρχία στην Ελλάδα με το δημοψήφισμα.

Μαρία Ολυμπία: Γενέθλια υπερπαραγωγή στο εξοχικό του παππού της

«Ο παππούς μου πάντα μου έλεγε: “Πρέπει να συνεχίσεις”, “ποτέ μη βαριέσαι”, “κάνε περισσότερα”», είχε δηλώσει.

Η Μαρία Ολυμπία ξεκίνησε την καριέρα της στο modeling το 2017, σε ηλικία 21 ετών, όπου και πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό σποτ για έναν από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας παγκοσμίως. Έκτοτε έχει περπατήσει πολλές φορές σε catwalks, έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες και έχει φωτογραφηθεί για κορυφαία περιοδικά.

Στη Μητρόπολη οι γιοι του Κωνσταντίνου - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Επίσης, η ίδια έχει τη δική της σειρά παπουτσιών με το όνομά της, η οποία περιλαμβάνει σανδάλια, μπαλαρίνες και sneakers.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top