Ελένη Μενεγάκη για επιλόχειο κατάθλιψη: «Και τα 4 παιδιά μου τα κυνηγούσα»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας στον «αέρα»

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Για την επιλόχειο κατάθλιψη μίλησαν το μεσημέρι της Τετάρτης η Ελένη Μενεγάκη κι η κλινική ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια Άννα Κανδαράκη, με την παρουσιάστρια να κάνει τη δική της εξομολόγηση για τις εγκυμοσύνες της.

Μενεγάκη για Σπυροπούλου: «Τα έχει χαμένα, έχει ξετρελαθεί»

«Σκέφτομαι καμιά φορά, μια γυναίκα που θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί, δεν έχει σημασία αν είναι 30 ή 40, πιάνω όλες τις ηλικίες. Το αποκτάει, το παίρνει στα χέρια της, το κοιτάζει, είναι υγιέστατο, έχει τον άνθρωπό της δίπλα. Τι είναι αυτό, δεν μπορώ να το καταλάβω, το έχω δει να συμβαίνει σε γυναίκες. Λέω είσαι χαρούμενη, έγιναν όλα, έφτασε στο τέλος αυτή η αγωνία, λες βγήκε, το είδα, είναι καλά, το έχω μαζί μου. Τι μας συμβαίνει;», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη με την κλινική ψυχολόγο και ψυχοθεραπεύτρια Άννα Κανδαράκη

Η Ελένη Μενεγάκη με την κλινική ψυχολόγο και ψυχοθεραπεύτρια Άννα Κανδαράκη

«Εγώ δεν έχω περάσει επιλόχειο κατάθλιψη. Ίσως γιατί πραγματικά το ήθελα πάρα πολύ. Και τα τέσσερα παιδιά τα κυνηγούσα, ήθελα να τα κάνω. Δεν το ένιωσα, μπήκα και μετά γρήγορα στη δουλειά, ίσως το μυαλό μου έφευγε και σε άλλα πράγματα. Υπήρχε πάλι ξανά αυτή η ισορροπία... και δουλειά και παιδιά και οικογένεια», συμπλήρωσε.

Μενεγάκη: Ποζάρει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο με την κόρη της, Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια ευτυχισμένη μητέρα τεσσάρων παιδιών!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια ευτυχισμένη μητέρα τεσσάρων παιδιών!

Θυμίζουμε ότι η «βασίλισσα της TV» έχει αποκτήσει συνολικά τέσσερα παιδιά, τα τρία μεγαλύτερα Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια με τον Γιάννη Λάτσιο και τη μικρή Μαρίνα με τον τρίτο σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top