«Η Πάολα έχει κόψει το κάπνισμα. Το τσιγάρο ήταν μέρος της παράστασης»

Πώς απαντά η τραγουδίστρια για το τσιγάρο που είχε στη σκηνή

Τις τελευταίες ώρες έχει σχολιαστεί έντονα το βίντεο με την Πάολα που τη δείχνει να βρίσκεται στην πίστα και να καπνίζει, ενώ τραγουδά το «Παλιό μου Παλτό».

Πάολα: Σάλος με βίντεο που τη δείχνει να καπνίζει πάνω στη σκηνή

Πάολα: Η πρώτη αντίδραση μετά το βίντεο με το τσιγάρο επί σκηνής/ φωτογραφία NDP / Νίκος Ζώτος

Πάολα: Η πρώτη αντίδραση μετά το βίντεο με το τσιγάρο επί σκηνής/ φωτογραφία NDP / Νίκος Ζώτος

Η δήλωση του Πλεύρη για την Πάολα και το τσιγάρο στην πίστα

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης μιλώντας στο Open τόνισε πως: «θα γίνουν όλα που πρέπει να γίνουν. Εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που πρέπει να την πω. Δεν είναι ιδιαιτερότητα του μαγαζιού που δεν μπορεί να ελέγξει έναν θαμώνα που άναψε τσιγάρο. Εδώ έγινε ό, τι έγινε όχι με την ανοχή, αλλά με την παρότρυνση του μαγαζιού. Οπότε προφανώς θα εφαρμοστεί ο νόμος».

Η απάντηση της Πάολα για το βίντεο με τσιγάρο επί σκηνής/ φωτογραφία NDP Νίκος Ζώτος

Το πρωί της Τρίτης 10 Ιανουαρίου, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε ένα βίντεο όπου άνθρωπος από το περιβάλλον της τραγουδίστριας τοποθετήθηκε επί του θέματος σημειώνοντας: «Θα έπρεπε να γνωρίζουν όλοι ότι το τσιγάρο αποτελούσε, αποτελεί και θα αποτελεί μέρος της παράστασης. Ως τέτοιο μέσο το χρησιμοποίησε η Πάολα επί σκηνής στο τραγούδι «Παλιό μου παλτό». Κάθε καλλιτέχνης μπορεί να προσθέσει το κράτημα – κάπνισμα ενός τσιγάρου στην παράσταση του ως στοιχείο μιας δραματουργίας. Για όσους δε γνωρίζουν, η Πάολα έχει κόψει το τσιγάρο εδώ και 2μιση χρόνια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top