GNTM 5 Μάρα: Η... απελευθέρωση όταν έφυγε η μητέρα της, Μιχαέλα

Όσα αποκάλυψε το μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM στο Breakfast@Star

Δείτε όσα είπε η Μάρα από το GNTM 5 στο Breakfast@Star

Λίγο πριν... πιει νερό και φτάσει στον μεγάλο τελικό, η Μάρα ήταν αυτή που αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης από το GNTM 5.

GNTM 5 Μικαέλα : «Ας ήταν μάγκισσες να με έδιωχναν» - Για ποιες το είπε;

Το πρωί της Τετάρτης, το νεαρό μοντέλο που βρέθηκε στο σπίτι του διαγωνισμού με τη μητέρα της, τη Μιχαέλα, μίλησε στο Breakfast@Star για την εμπειρία που της άλλαξε τη ζωή.

Η Μάρα έκανε audition για το GNTM 5 με τη μητέρα της, Μιχαέλα, και πέρασαν κι οι δύο!

Η Μάρα έκανε audition για το GNTM 5 με τη μητέρα της, Μιχαέλα, και πέρασαν κι οι δύο!

Αρχικά η Μάρα ευχαρίστησε τους κριτές και τους συντελεστές του σόου, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο που έπαιξε στη συμμετοχή της στο GNTM η μητέρα της. «Ήμουν πολύ χάλια όταν έφυγε η μαμά μου, μου έπεσε πολύ βαρύ αλλά με βοήθησαν οι κοπέλες, πήρα δύναμη από αυτό... Μου έδινε κίνητρο να τα πάω πιο καλά» είπε,, χαρακτηρίζοντας την κακή επίδοση στη Ρώμη ως μια κακιά της στιγμή. 

GNTM 5: Η απρόσμενη αποχώρηση και η τελική τετράδα

Σε ερώτηση για τη συμβίωση με τη μαμά της στο GNTM, απάντησε: «Νιώθω ότι αφέθηκα όταν αποχώρησε η μητέρα, αφού σε πολλά σετ σκεπτόμουν μην την απογοητεύσω. Ένιωθα πιο άνετα...». Τα υπόλοιπα κορίτσια την έβλεπαν διαφορετικά επειδή είχε τη μαμά της; «Δεν το είχα νιώσει αυτό. Είχα δει κάποια σχόλια τότε που της είχε πει η κυρία Καγιά "θέλω εσύ να το κερδίσεις", ωστόσο τα κορίτσια μας ξεχώριζαν ως διαγωνιζόμενες. Όταν γινόταν κάτι με τη μαμά το έλυναν με εκείνη», απάντησε.

Πολλοί θεωρούσαν τη Μάρα ως ένα από το φαβορί του GNTM 5, ωστόσο, στις φωτογραφικές δοκιμασίες στη Ρώμη δεν τα κατάφερε αρκετά καλά!

Πολλοί θεωρούσαν τη Μάρα ως ένα από το φαβορί του GNTM 5, ωστόσο, στις φωτογραφικές δοκιμασίες στη Ρώμη δεν τα κατάφερε αρκετά καλά!

Η Μάρα αποκάλυψε ότι μπήκε μπροστά όταν άκουσε κάτι αρνητικό για τη Μιχαέλα: «Είχα πάρει θέση σε αρκετά πράγματα... Όταν μου έλεγαν "με ενόχλησε αυτό κι αυτό", τους έλεγα "μιλήστε της", οπότε το συζητούσαμε γενικά».

GNTM 5: Αυτό είναι το Instagram της Μάρας που πέρασε μαζί με τη μαμά της!

Είχε σκεφτεί πώς θα ήταν αν έφτανε στον τελικό με τη μητέρα της; «Το είχα σκεφτεί η αλήθεια είναι... Η μαμά ήθελε πάρα πολύ να πάμε μαζί στον τελικό, όπως κι εγώ». Κλείνοντας, έκανε τη δική της πρόβλεψη για τη μεγάλη νικήτρια, θεωρώντας ότι τον τίτλο αξίζει η Κότυ, αφού προσαρμόζεται σε όλα τα concepts.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top