Ασημακοπούλου: Γιατί μίλησε για τον χωρισμό απ'τον Τσιρίλο μετά από 8 μήνες

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, τη Μαρία - Ροζάρια

Παλαιότερες δηλώσεις της Έλενας Ασημακοπούλου στο Happy Day

Χωριστούς δρόμους έπειτα από 15 χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να τραβήξουν η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο. Η ηθοποιός – επιχειρηματίας γνωστοποίησε τον χωρισμό της μέσα από ένα Q&A που έκανε στα InstaStories.

Ασημακοπούλου: «Μετά το διαζύγιό μου είμαι καλά, κάνω καινούργια πράγματα»

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς. Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», είχε γράψει η ίδια.

Τσιρίλο: Αινιγματικές οι αναρτήσεις του μετά τις δηλώσεις της Ασημακοπούλου

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και αναφέρθηκε στον χωρισμό της και τον λόγο που τα ανακοίνωσε μετά από 8 μήνες, αλλά και για τη σχέση της με την κόρη της, Μαρία – Ροζάρια.

«Η κόρη μου είναι όλη μου η ζωή! Εμφανισιακά μπορεί να μη μοιάζουμε, ο χαρακτήρας μας όμως είναι ίδιος. Είμαστε πολύ δεμένες και πλέον δε συζητάμε απλώς ως μαμά και κόρη. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί και ομολογώ ότι δεν είναι λίγες οι φορές που τη συμβουλεύομαι», είπε αρχικά η όμορφη ηθοποιός.

 

Μιλώντας για την απόφαση που πήρε εκείνη και ο Μπρούνο Τσιρίλο να χωρίσουν, δήλωσε πως ήταν δύσκολη απόφαση. «Τέτοιες αποφάσεις λαμβάνονται μετά από ώριμη σκέψη και πολλές συζητήσεις».

Το πρώην ζευγάρι σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση / φωτογραφία NDP

Το πρώην ζευγάρι σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση / φωτογραφία NDP

Όσο για το γεγονός ότι γνωστοποίησε την είδηση έπειτα από 8 μήνες δήλωσε πως το έκανε επειδή θα αποτελούσε θέμα για τα media και φυσικά να προστατέψει την κόρη της. «Φυσικά και με απασχολούσε όχι για τον εαυτό μου, αλλά για την ψυχική υγεία του παιδιού μου. Γι’ αυτό και δεν το ανακοίνωσα όταν συνέβη, αλλά μετά από οκτώ μήνες. Ήθελα να είμαι σίγουρη ότι δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην κόρη μου από τους συμμαθητές της, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά και αυθόρμητα παράλληλα. Αν και η Μαρία ήταν απόλυτα έτοιμη να απαντήσει σε οποιοδήποτε σχόλιο, ήθελα να έχει τελειώσει η σχολική περίοδος, ώστε όλο αυτό να έχει ξεθυμάνει μέχρι την έναρξη της επόμενης».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top