«Δεν επιλέγω άνδρες που πληρώνουν μισά-μισά»

«Αν θελήσω να πληρώσω θα το κάνω χωρίς να το καταλάβει»

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μίλησε για τη νοοτροπία της όσον αφορά στις ερωτικές σχέσεις και τόνισε ότι είναι της «παλιάς σχολής». 

«Πιστεύω ότι πρέπει να πληρώνει ο άντρας. Δεν έχει τύχει να βγω με κάποιον και να μου πει να πληρώσουμε μισά – μισά γιατί δεν επιλέγω τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου. Το μισά – μισά μου φαίνεται πολύ φοιτητικό. Ούτε στα φοιτητικά μου χρόνια. Αν θελήσω εγώ να κάνω την κίνηση, θα πάω μόνη μου μέσα χωρίς να το καταλάβει και θα πληρώσω», είπε στην κάμερα του Happy Day.

μαρινα λαμπροπουλου

Στη συνέχεια η γνωστή χορεύτρια μίλησε για την πρόταση γάμου που δέχτηκε στο παρελθόν και απέρριψε: «Το καλύτερο δώρο που μου έχουν κάνει στις γιορτές ήταν ένα μονόπετρο που όντως με είχε συγκινήσει γιατί ήταν μια σχέση χρόνων, αλλά δε το δέχτηκα. Γιατί θεωρώ ότι κάποιες σχέσεις φαίνονται από την αρχή, αν πρόκειται να κρατήσουν σε βάθος χρόνου ή όχι. Μου έκανε πρόταση γάμου γονυπετής. Όταν είπα όχι, μου είπε “βρε, Μαρίνα”… Απλά ήξερα ότι δεν ταιριάζει στη ζωή μου ο συγκεκριμένος άνθρωπος και έδωσα τέλος. Κάποια στιγμή χωρίσαμε».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top