Μάρα Δαρμουσλή: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μετά τον τοκετό

Τι είναι η διάσταση μυών;

Για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από εκείνον τον τοκετό και μετά μίλησε στη Φαίη Σκορδά και στο «Πρωινό μας» η Μάρα Δαρμουσλή.

Μάρα Δαρμουσλή: «Λιώσαμε» με τη νέα φωτογραφία του γιου της

Μάρα Δαρμουσλή: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μετά τον τοκετό

«Μετά την εγκυμοσύνη αντιμετώπισα ένα πρόβλημα υγείας που έχει να κάνει με τους μύες και την κοιλιακή περιοχή. Ειδικά τη δεύτερη φορά που γέννησα, δεν είχα υπάρξει ποτέ πιο γυμνασμένη, πήρα πέντε κιλά στην εγκυμοσύνη, ακολουθούσα το ίδιο μοτίβο γυμναστικής με την πρώτη μου εγκυμοσύνη… δεν έκανα τίποτα. Συζητώντας μετά με τον γυναικολόγο μου είπε ότι είχα πράγματι μια διάσταση μυών.

Έτυχε μια μέρα σε μια συζήτηση που είχα με τη μακιγιέζ στη δουλειά που βρισκόμουν τότε, η οποία ήταν επίσης θηλάζουσα μητέρα ενός παιδιού, την ώρα που άλλαζα μου είπε, “έχεις διάσπαση μυών, το ξέρεις;”» είπε η Μάρα Δαρμουσλή.

Στη συνέχεια εξήγησε τι είναι η διάσταση μυών: «Αυτό, δημιουργεί προβλήματα στη καθημερινότητα. Από το πιο απλό, το να σου πονάει η μέση που δε δίνεις σημασία έως του ότι τα όργανα δε μπορούν να λειτουργήσουν σωστά. Αντιμετωπίζεται… Η κάθε γυναίκα είναι με τον βαθμό της».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top