Φιλαρέτη Κομνηνού: Το συγκινητικό μήνυμα για τον χαμό του Μηνά Χατζησάββα

Θυμήθηκε παλαιότερη συνέντευξή του η καταξιωμένη ηθοποιός

Δείτε πρόσφατη συνέντευξη του Κώστα Φαλελάκη, συντρόφου του αείμνηστου Μηνά Χατζησάββα

Επτά χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα κι η στενή του φίλη, Φιλαρέτη Κομνηνού, θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν αυτοκαταστροφικός»

Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε επίσης με τους followers της μερικά λόγια, ενώ ανήρτησε μια φράση του Μηνά Χατζησάββα από παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει.

Κώστας Φαλελάκης, Φιλαρέτη Κομνηνού, Μηνάς Χατζησάββας & Ιωάννα Παππά στο Θέατρο Πόρτα το 2014

Κώστας Φαλελάκης, Φιλαρέτη Κομνηνού, Μηνάς Χατζησάββας & Ιωάννα Παππά στο Θέατρο Πόρτα το 2014 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Μας λείπεις ρε Μηνά!! 7 χρόνια πέρασαν… Διαβάζω σε μια συνέντευξη του “Με πιάνει μια μελαγχολία για τα πράγματα που θα γίνουν οταν δεν θα ζώ.Ενα θυμωμένο γιατί..”», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram η καταξιωμένη ηθοποιός.

Το συγκλονιστικό μήνυμα Ελληνίδας ηθοποιού για τον Μηνά Χατζησάββα

Θυμίζουμε ότι ο Μηνάς Χατζησάββας έφυγε από τη ζωή στις 30 Νοεμβρίου 2015 στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, σε ηλικία 67 ετών. Ο ηθοποιός αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του αθηναϊκού νοσοκομείου από τις 23 Νοεμβρίου, έχοντας υποστεί αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top