Γνωστή ηθοποιός: «Έσωσα δύο κοπέλες από έναν βιαστή»

Όσα συνέβησαν στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κύπρο!

Δείτε όσα είπε η ηθοποιός στην εκπομπή της ΕΡΤ

Μια σοκαριστική περιγραφή έκανε γνωστή ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν.

Η Μαριέλλα Σαββίδου διηγήθηκε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά το περιστατικό όπου έσωσε δύο αλλοδαπές κοπέλες από έναν βιαστή στη μέση του δρόμου!

Η Μαριέλλα Σαββίδου έχει ασχοληθεί εντατικά με το θεατρικό είδος των μιούζικαλ

Η Μαριέλλα Σαββίδου έχει ασχοληθεί εντατικά με το θεατρικό είδος των μιούζικαλ

«Μια μέρα ήμουν στη Λευκωσία κι οδηγούσα το αμάξι της μητέρας μου. Μέσα στον δρόμο είδα ένα αμάξι αφημένο στην άκρη, μια κοπέλα κάτω με έναν κύριο από πάνω της που προσπαθούσε κάτι να της κάνει και μία κοπέλα να μου φωνάζει Stop the car!» περιέγραψε η ηθοποιός, συμπληρώνοντας: «Σταματάω το αμάξι σχεδόν πάνω στο αμάξι του άλλου, κόρναρα γιατί φοβόμουν να κατέβω. Αυτός μπήκε στο αμάξι κι έφυγε. Πήρα τις κοπέλες που δεν τις ήξερα και τις πήγα στην αστυνομία».

Ελληνίδα ηθοποιός σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά show της Γαλλίας!

«Επειδή οι κοπέλες ήταν αλλοδαπές, η μία από την Αφρική κι η άλλη από τη Βουλγαρία, δε μιλούσαν ελληνικά κι ήξερα ότι στην αστυνομία θα υπάρξει ένα πρώτο φίλτρο και δε θα έχουν την κατάλληλη αντιμετώπιση. Τότε είχαμε δράκο στην Κύπρο, είχε επιτεθεί και σε μια φίλη μου. Πήγα να δώσω κατάθεση, να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ», δήλωσε η Μαριέλλα Σαββίδου.

Η Μαριέλλα Σαββίδου σε θεατρική πρεμιέρα το 2019

Η Μαριέλλα Σαββίδου σε θεατρική πρεμιέρα το 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Νομίζω ότι αυτή η πράξη ήταν ηρωική, γιατί υπήρξε κόσμος που μου είπε: "Μα γιατί το έκανες αυτό;", και κατάλαβα ότι αυτό που εμένα μου φαινόταν νορμάλ εκείνη την ώρα, φαινόταν τρελό για τους άλλους. Θα μπορούσα κι εγώ σαν περαστική να προσπεράσω, γιατί είχαν περάσει κι άλλα αμάξια από εκεί», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top