Ελληνίδα ηθοποιός σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά show της Γαλλίας!

Η Μαριέλλα Σαββίδου κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της

Μαριέλλα Σαββίδου

Τη γνωρίσαμε μέσα από μια πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, αλλά μάλλον θα κάνουμε... μαύρα μάτια για να τη δούμε!

Ο λόγος για τη Μαριέλλα Σαββίδου, η οποία είπε το μεγάλο «ναι» και θα συμμετέχει σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά shows της γαλλικής τηλεόρασης.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που γνωρίσαμε μέσα από την «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη και αγαπήσαμε στο «MAMMA MIA» στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή, θα πάρει μέρος στην εβδομαδιαία απογευματινή εκπομπή Bons Baisers d’Europe του κρατικού καναλιού France 2.

Στο συγκεκριμένο show κάθε Ευρωπαϊκή χώρα έχει έναν εκπρόσωπο και η Μαριέλλα Σαββίδου θα εκπροσωπέι την Κύπρο. Η εκπομπή αποτελεί αναβίωση της εκπομπής Union Libre όπου ξεκίνησε την καριέρα του ως παρουσιαστής ο Νίκος Αλιάγας εκπροσωπόντας την Ελλάδα.

Κεντρικός παρουσιαστής είναι ο Stephane Bern ο οποίος πλαισιώνεται από παρουσιαστές από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μία εκπομπή είναι ποικίλης ύλης, με τα γενικά θέματα να δίνονται στον κάθε εκπρόσωπο, όπως και στη Μαριέλλα, από την εκπομπή. Στη συνέχεια κάθε εκπρόσωπος κάνει την έρευνά του, με την Κύπρια ηθοποιό να ετοιμάζει τα κείμενα μόνη της και φυσικά να τα παρουσιάζει.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top