Ηλίας Μαμαλάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο γνωστός σεφ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Δείτε βίντεο του Breakfast@Star για την κατάσταση της υγείας του Ηλία Μαμαλάκη

Πριν από λίγες μέρες, ο Ηλίας Μαμαλάκης αποκάλυψε μέσω social media πως νοσηλεύεται στην εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας, χωρίς να προβαίνει σε περαιτέρω λεπτομέρειες με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αλλεργικό σοκ που υπέστη από τροφική δηλητηρίαση.

Ηλίας Μαμαλάκης: Τροφική δηλητηρίαση τον οδήγησε στην εντατική

Ο Ηλίας Μαμαλάκης βγήκε από την εντατική - Τα νεότερα για την υγεία του

Λίγο μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, ο γνωστός σεφ πήρε εξιτήριο, πραγματοποιώντας την πρώτη του δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Facebook. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, η δηλητηρίαση δεν ήταν ο πραγματικός λόγος εισαγωγής τους, αλλά μια άλλη τοξίνη. 

Δείτε την ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη στο Facebook:

«Αλλιώς τα είχα σκεφθεί τα γενέθλια μου. Ποιο γιορτινά με κόσμο. Όχι σε αναμονή σ ένα ξενοδοχείο. Όμως λέω όμως. Αισθάνομαι τυχερός που τα γιορτάζω ζωντανός. Αργότερα η γιορτή. Να ξέρετε ότι χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας που σ ένα αγώνα ταχύτητας με κράτησαν στην ζωή Όχι δεν ήταν τροφικό θέμα.

Αθώο το φαγητό. Άλλη φορά θα σας εξηγήσω την περίπλοκη. Περί τοξίνης πρόκειται. Να πλένετε συνεχώς τα χεράκια σας και να προσέχετε τι πιάνετε. Ελπίζω σε μερικές μέρες να ξαναβγώ δυνατός. Έχω δουλειές μεγάλες και σοβαρές. Σύντομα θα σας τα πω. Σας ευχαριστώ όλους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top