Βέφα Αλεξιάδου: «Πέρασα τις μεγαλύτερες απώλειες, δεν απαλύνεται ο πόνος»

Η εξομολόγηση της γνωστής μαγείρισσας για τον θάνατο των κορών της

Δείτε όσα είπε πρόσφατα η Βέφα Αλεξιάδου στο Πρωινό μας

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου, η Βέφα Αλεξιάδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν.

Βέφα Αλεξιάδου: Η ευγνωμοσύνη στην Κουτσελίνη & η σχέση της με τη Μενεγάκη

Μέσα σε όλα η αγαπημένη μαγείρισσα μίλησε από καρδιάς για τον θάνατο των κορών της Αλεξίας κι Άντζελας Αλεξιάδου και τη δυσκολία στη διαχείριση τους.

Η Βέφα Αλεξιάδου με την Τένια Μακρή στην πρόσφατη παρουσίαση του βιβλίου της

Η Βέφα Αλεξιάδου με την Τένια Μακρή στην πρόσφατη παρουσίαση του βιβλίου της /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δε μου αρέσει να φιγουράρω τα μαύρα και να διαφημίζω τον πόνο μου και να λείπουν οι άνθρωποι. Θέλω να δίνω χαρά στους ανθρώπους και να δίνω αγάπη. Πέρασα τις μεγαλύτερες απώλειες που μπορεί να έχει κάποιος. Δεν απαλύνεται ο πόνος μου. Τα μαύρα ρούχα δεν λένε τίποτα όταν το μαύρο που έχεις μέσα στην καρδιά δεν θα φύγει ποτέ. Μόνο όταν πεθάνω και κλείσω τα μάτια μου θα φύγει ο πόνος. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πιστεύω στον Θεό και τον δοξάζω που είμαι καλά, καθημερινά στο εκκλησάκι μου», απάντησε για τις μεγάλες απώλειες στη ζωή της.

Η Βέφα Αλεξιάδου με την αείμνηστη κόρη της, Αλεξία

Η Βέφα Αλεξιάδου με την αείμνηστη κόρη της, Αλεξία /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Για τη δήλωσή της ότι η κόρη της Αλεξία ήταν η διάδοχός της, όμως δεν αναγνωρίστηκε η αξία της, η γνωστή μαγείρισσα απάντησε: «Αυτός ήταν ο πόνος ο μεγάλος. Η ζωή τα ανέτρεψε όλα. Στο τέλος η Αλεξία ήταν το μπαστούνι όταν δεν είχα ανάγκη από μπαστούνι. Με πήγαινε παντού. Ήμασταν χέρι χέρι κι ήξερε καλά εκείνη πως ήταν η διάδοχος μου. Στην αρχή είχε ένα τρακ αλλά ήταν φυσικό. Ήταν πολύ δεμένη μαζί μου αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια».

Βέφα Αλεξιάδου για Ελένη Μενεγάκη: «Έχει τελειώσει για μένα»

Οικονομικές δυσκολίες είχε; «Όχι, τώρα έχω οικονομικές δυσκολίες. Εκατομμύρια τρέχανε. Πούλησα 4 εκατομμύρια βιβλία κι είχα οικονομική άνεση», απάντησε η Βέφα Αλεξιάδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top