Βέφα Αλεξιάδου: Η ευγνωμοσύνη στην Κουτσελίνη & η σχέση της με τη Μενεγάκη

«Γιατί να μαλώσω με την Ελένη Μενεγάκη;»

Οι δηλώσεις της Βέφας Αλεξιάδου στο «Πρωινό μας»

Η Βέφα Αλεξιάδου παρουσίασε την αυτοβιογραφία της «Ήσουν πάντα εκεί». Δίπλα της είχε αγαπημένα πρόσωπα όπως η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ζήνα Κουτσελίνη - Βέφα Αλεξιάδου /φωτογραφία NDP

Ζήνα Κουτσελίνη - Βέφα Αλεξιάδου /φωτογραφία NDP

Η γνωστή μαγείρισσα μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της, την ευγνωμοσύνη στη Ζήνα, ενώ ξεκαθάρισε τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.

Ηλίας Μαμαλάκης - Βέφα Αλεξιάδου /φωτογραφία NDP

Ηλίας Μαμαλάκης - Βέφα Αλεξιάδου /φωτογραφία NDP

«Το βιβλίο αυτό είναι η βιογραφία μου. Η ζωή μου ήταν με πολλές δυσκολίες στην αρχή όταν ξεκίνησα και δυστυχώς στα τελευταία χρόνια η ζωή μου επεφύλασσε πίκρα. Εννοώ για τις απώλειες των παιδιών μου. Άλλη πίκρα δεν ένιωσα στη ζωή μου. Πέρασα πολύ ωραία. Έβγαλα χρήματα από τα κανάλια που δούλεψα, αλλά από τον ΑΝΤ1 δεν πληρώθηκα 13 χρόνια. Όμως στον ΑΝΤ1 χρωστάω την καριέρα μου», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας».

Βέφα Αλεξιάδου: «Ο πόνος και το μαύρο είναι μέσα στην καρδιά μου»

Ζήνα Κουτσελίνη/φωτογραφία NDP

Ζήνα Κουτσελίνη/φωτογραφία NDP

«Χρωστάω ευγνωμοσύνη στη Ζήνα Κουτσελίνη γιατί τότε που ήταν στο κοντρόλ κι εγώ έκανα εκπομπή προσπαθούσε να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

«Η Ελένη Μενεγάκη δε με θυμήθηκε ποτέ, τώρα θα με θυμηθεί;»

Η Μενεγάκη απαντά στα παράπονα πρώην συνεργάτιδας

Σε ό,τι αφορά την Ελένη Μενεγάκη, ξεκαθάρισε ότι: «δεν περάσαμε καμία κρίση. Στενοχωριόμουν πολύ, όταν οι δημοσιογράφοι μου έλεγαν “γιατί τσακώθηκες με την Ελένη;”. Δε μάλωσα με την Ελένη ποτέ, γιατί να μαλώσω; Αν αποφάσιζα να κάνω μία τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση, την Ελένη Μενεγάκη θα επέλεγα. Έζησα 8 χρόνια μαζί της».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top