Ντόντα Μιράντα: Το φύλο του τρίτου παιδιού και το εντυπωσιακό πάρτι

Σε πελάγη ευτυχίας ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση

Δείτε παλιότερο βίντεο για τον Αλβάρο από την εκπομπή Μεσημέρι #Not

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο πρώην σύζυγός της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, μιας και σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά.

H Αθηνά Ωνάση κι ο Αλβάρο είχαν τεράστια αδυναμία στα άλογα και την ιππασία! /Φωτογραφία AP Images/Felipe Dana

H Αθηνά Ωνάση κι ο Αλβάρο είχαν τεράστια αδυναμία στα άλογα και την ιππασία! /Φωτογραφία AP Images/Felipe Dana

Ο Ντόντα, όπως είναι το χαϊδευτικό του, και η σύζυγός του, Ντενίζ Σεβέρο, θα κρατήσουν σύντομα στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους.

Αθηνά Ωνάση: Πατέρας για τρίτη φορά ο πρώην σύζυγός της, Αλβάρο

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε το ερωτευμένο ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύοντας οικογενειακές τους φωτογραφίες στο Instagram.


«Η οικογένειά μας θα μεγαλώσει. Ναι!! Με μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε τα νέα μαζί σας!! Είμαι έγκυος!! Όταν μου είπαν πόσο υπέροχο είναι να είσαι μητέρα, δεν μπορούσα να φανταστώ τη δύναμη αυτής της άνευ όρων αγάπης, μέχρι τη μέρα που γεννήθηκε το πάθος της ζωής μας, που είναι o Dodinha. Και τώρα ο Θεός μου χάρισε τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου», έγραφε η λεζάντα των φωτογραφιών.

 


Ντόντα και Ντενίς δε βλέπουν την ώρα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους. Μάλιστα, έκαναν ένα εντυπωσιακό πάρτι ώστε να μάθουν το φύλο του μωρού.


Στις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media τους είδαμε να κρατούν ροζ καπνογόνα στα χέρια, ενώ παντού υπήρχαν πολύχρωμα μπαλόνια και οι λέξεις «κορίτσι» και «αγόρι» αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο το φύλο του μωρού.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο έχει ακόμη μια κόρη, την 23χρονη Βίβιαν από τον πρώτο του γάμο με το μοντέλο Σιμπέλε Ντόρσα, ενώ με τη δημοσιογράφο Ντενίζ Σεβέρο έχουν έναν γιο τριών ετών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top